Beoordelingen 

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Toyota Nederland. 
De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.

Service
8,8
263 commentaren van in totaal 263 beoordelingen
Dhr. J.J. Baars (Borne)
23/10/2017
10

Na mijn ervaringen sinds 2000 van de eerste 2 stuks Toyota Stations, was het voor mij duidelijk dat dit bedrijf haar werk goed deed en bij mijn bedrijf paste. En dat is al 17 jaar zo gebleven, dus blijft dat zo!

Anoniem
18/10/2017
10

Na 52 jaar nog steeds erg tevreden over kwaliteit en de service van Toyota, ook de behulpzaamheid en klantvriendelijkheid van de medewerkers en eigenaar.

van Essen (Hengelo)
18/10/2017
9

Prima garage,informeert de klant tijdig en gaat in overleg met de klant.Denken mee voor een goede oplossing bij vervangend materiaal.Zeer tevreden

GHJ. Uyen (De lutte)
11/10/2017
10

Goede garage staan altijd voor je klaar ook al heb je geen afspraak

klein Poelhuis GJA (Hengelo)
15/09/2017
9

Volledig en goed geinformeerd met betrekking de werkzaamheden.

Rein Timpers (Borne)
13/09/2017
9

Zeer tevreden over de service

Evelien Lagrouw (Leusden)
06/09/2017
10

Omdat ze kundig, vriendelijk en behulpzaam zijn.

T. Jansen-Reichwein (Hengelo)
31/08/2017
9

goede service en vriendelijke mensen.

Anoniem
24/07/2017
8

8 vind ik heel redelijk dan bij je in mijn ogen prima geslaagd.

i.a. hulleman (enschede)
24/07/2017
9

zeer persoonlijk geholpen

Anoniem
13/07/2017
8

Bij reparatie snel en vakkundig geholpen.

Anoniem
13/07/2017
8

gewoon goede dealer , werkend met goede kwaliteit, conform de kwaliteit van Toyota auto's.

Anoniem
13/07/2017
10

Prettige ruimte om te wachten, altijd koffie aangeboden, prettig personeel.

Anoniem
12/07/2017
10

al jaren naar volle tevredenheid klant. Zeer transparant en open wb jaarlijkse onderhoud. Daarnaast keurige service en zeer behulpzaam!

Bertus Lever (Delden)
05/07/2017
8

Goede service, correcte benadering. Open en eerlijk.

Gerard Wienk (Hengelo)
21/06/2017
10

Uitstekende service en vriendelijk personeel.

D. Veldhuis (Hengelo)
20/06/2017
10

Prima zaak

Yvonne van Staveren (Hengelo)
07/06/2017
8

Zeer tevreden over dealer

Anneke Room Holtslag (Hengelo o)
31/05/2017
10

Ben al 12 jaren klant bij Autobedrijf Becker en al die jaren vakkundig en correct behandeld.

Anoniem
31/05/2017
8

tja waarom

Anoniem
31/05/2017
8

De werkplaats is uitstekend, zowel wat service als vakkundigheid betreft, maar de wachtruimte is niet gezellig. Je zit tussen de auto's aan een tafel, waar meerdere mensen zitten te wachten en de privacy is er totaal niet als er gesproken wordt over extra werkzaamheden aan de auto! Toen mijn auto niet klaar was op het afgesproken tijdstip en ik een andere afspraak had, werd mij aangeboden om de auto later naar mijn huis te brengen zodra die klaar was (sleutel in de brievenbus?) en mij met de service-auto naar mijn afspraak te brengen. Een noodoplossing, maar beter iets dan niets! Er werd tenminste de moeite genomen om mij van dienst te zijn. Een pluim verdiend garage Becker!

Anoniem
22/05/2017
8

Na de laatste onderhoudsbeurt is een offerte voor inruil gemaakt, waaruit echter geen deal is voortgekomen.
Door mij werd i.v.m. de afstand tussen woonplaats Neede en Hengelo Ov en een gunstiger offerte van Toyota dealer Kormelink te Groenlo voor laatst genoemde gekozen en is door mij op een zeer correcte wijze afscheid genomen, waarbij men aangaf graag in de toekomst in beeld te blijven.

F. van Vemden (Her)
22/05/2017
9

Tot nu toe erg positieve ervaringen.
Vriendelijke benadering.
Prettige wachtruimte met goede koffie.
Prima service
Persoonlijke benadering

Anoniem
17/05/2017
9

Nette ontvangst, transparante prijsinformatie

J.B.M. te Wierik (Goor)
10/05/2017
8

Goede persoonlijke benadering. Luisteren wat je wilt. Geen opdringerige deal.
Dat is waar je voor komt. Klant klant laten zijn. Geen opdringerige en bellende verkoper.

Omtrend (Hengelo)
24/04/2017
9

Klantvriendelijk, persoonlijke benadering, servicegericht.

Anoniem
19/04/2017
5

onderdelen ,banden,monteren........veel te duur in vergelijking met een ander autoberdrijf

L. Zelhorst (Hengelo)
19/04/2017
9

Alles klopt daar.

Anoniem
12/04/2017
9

omdat ik altijd goed geholpen wordt,
geen lange wachttijd,
omdat er eerst gekeken wordt of er wel een nieuw onderdeel nodig is
omdat eerst gesproken wordt over de prijs die een ev. reparatie gaat kosten

eddie steinman (hengelo)
12/04/2017
8

Een prima garage met een correcte behandeling cq service.

Ingrid Schepers (Hengelo)
12/04/2017
9

Prima service er word meegedacht en mee geleefd

Mevr. C. v.d. Meij (Hengelo ov)
05/04/2017
10

Bijzonder goede en vakkundige Toyota garage. Bij eventuele extra meerkosten wordt er altijd gebeld. Fijne werkplaatsreceptie en prima monteurs die ook verder kijken, m.b.t. eventuele toekomstige onkosten, dan alleen het lijstje van de onderhoudsbeurt.
Houden zo!

AM Bruins Lesscher (Almelo)
23/03/2017
10

Wij zijn 70 jaar en in ons leven div garages geweest .dus voor ons, en andere mensen die ken .steekt de dealer er met kop en schouders er bovenuit .afspraken nakomen ,zowel zeer klantgericht als zeer vriendelijk niets is teveel gevraagd altijd een ontspannen indruk rep cq onderhoud altijd inorde

Anoniem
23/03/2017
9

Je wordt netjes ontvangen en alles ziet er netjes en schoon uit.

Wim Velders (Hengelo)
16/03/2017
9

ze doen wat er is afgesproken

A.Franchimont (Hengelo)
01/03/2017
9

het is een zeer klant vriendelijk bedrijf en de service is uitstekend

Anoniem
21/02/2017
10

Men is vriendelijk, behulpzaam en geeft goede voorlichting over kosten van de reparaties. Geen verkooppraatjes die nergens opslaan altijd to the point.

Henk Kip (Hoogland)
14/02/2017
10

Zeer betrouwbare en klantvriendelijke dealer

H.Mouw
14/02/2017
9

Goede ervaring wat betreft ontvangst,werkwijjze,afhandeling.

H. de Priester (Delden)
25/01/2017
9

Ik ben zeer tevreden over de ontvangst, de uitvoering van de werkzaamheden en de uitleg bij de factuur.

Anoniem
12/01/2017
9

Ben zeer tevreden over dit bedrijf

E. Schultz (Hengelo (Ov))
30/11/2016
9

Betrouwbaar,
Afspraak is afspraak
Hulpvaardig

Pots H.G.T. (Haaksbergen)
30/11/2016
9

Omdat goed en correct wordt behandeld.

Mevr. G. Dijkstra. (Enschede.)
19/10/2016
10

Ik voel mij er thuis.

Anoniem
17/10/2016
9

Toyota Becker is zeer klantvriendelijk en komt met goeie suggesties voor verbeteringen. Ik zou mensen adviseren dat als men overweegt om een Toyota te kopen, het hier te (laten) doen.

André van den Berg (Hengelo)
12/10/2016
10

Ik vind de garage zeer betrouwbaar en het personeel adviseert in mijn ogen op een correcte en realistische wijze.

Anoniem
12/10/2016
8

service en kwaliteit van de verrichte werkzaamheden

Anoniem
05/10/2016
9

De dealer is transparant.
Afspraken komt hij na en de prijs is dat wat is afgesproken.

Ben van Tol (Hengelo)
05/10/2016
9

Ik kom graag bij deze dealer. Altijd vriendelijk, belangstellend en de service is echt wat je er van mag verwachten. Na 20 jaar nog vol vertrouwen

Evelien (Leusden)
05/10/2016
10

Altijd bereid om mee te denken en te helpen met de afspraak inplannen (omdat ik van ver kom) en de kosten zo laag mogelijk te houden. Al jaren mijn favoriete garage.

Ton Maasland (rotterdam)
29/09/2016
8

service en snelheid vriendelijkheid

Fred Rosink (Hengelo )
14/09/2016
10

Attent en accuraat

Anoniem
07/09/2016
8

Goed behandeld

Rob Kuperus (Enschede)
25/08/2016
9

Ik kom al 8 jaar bij deze garage. Wordt altijd ontvangen met een vriendelijke groet en koffie. Er is ruim plaats om te wachten .
Tijdens het wachten word ik op de hoogte gehouden van de werkzaamheden. Van te voren weet ik wat het kost Nooit geen verrassingen. De chef receptie is uitermate vriendelijk en altijd bereid iets toe te lichten of te zorgen voor een oplossing bij een probleem en lost het ook op. Deze garage is als een warm bad ook als het even tegenzit. Ik heb alleen maar applaus. Dank U.
Gr Rob Kuperus

Anoniem
24/08/2016
8

Goed, betrouwbaar, juiste diagnose en prijsopgave, klantvriendelijke bejegening

M. van Gils (Hengelo Ov.)
04/08/2016
9

Ik werd correct en vriendelijk behandeld.
De afspraak die ik had gemaakt is binnen de opgegeven tijd uitgevoerd.
Ik kon tijdens de werkzaamheden aan mijn auto wachten.
Tijdens het wachten kreeg ik koffie naar keuze aangeboden, ook een courant van dezelfde dag was aanwezig.

Anoniem
25/07/2016
9

Snelle afhandeling van kleine reperatie's, goede service, vriendelijke medewerkers

Dhr. R.A.E. Beens (Delden)
19/07/2016
9

Ik heb in de 25 jaar dat ik nu Toyota rijdt, mijn auto veelvuldig laten onderhouden of repareren door deze dealer die deze werkzaamheden altijd tot mijn volle tevredenheid hebben uitgevoerd. Daarnaast zijn de mensen altijd behulpzaam, vriendelijk en ter zake kundig.

M. Timmerman (Hengelo)
13/07/2016
10

In alle opzichten een betrouwbare, klantvriendelijke dealer.

Nieuwenhuis (Losser)
13/07/2016
9

Goede service en klantvriendelijk. Netjes en snel geholpen terwijl je wacht

Anoniem
06/07/2016
8

Snelle en vriendelijke behandeling

J.Grimmelikhuyse (Goor)
06/07/2016
8

zeer klantvriendelijk - vakmanschap - service op hoog peil

Anoniem
22/06/2016
8

De auto moest langs voor de grote beurt. Ik kon hem alweer binnen een uur ophalen. Voor extra werkzaamheden en kosten werd van tevoren netjes gebeld. Toen ik hem op ging halen, hadden ze hem nog even gewassen. Mooi want hij was ook flink vies.

Anoniem
22/06/2016
8

Snelle oplossing, ondanks er weinig personeel aanwezig was in de werkplaats. super

GERARD ALFERINK (BORNE)
09/06/2016
10

WORDT ER ZEER PRETTIG GEHOLPEN EN TE WOORD GESTAAN ZEER PRETTIG

Anoniem
08/06/2016
8

professionele en klantvriendelijke afhandeling

Mevrouw A.Room (Hengelo o)
08/06/2016
10

Prettige en vakkundige behandeling

Anoniem
27/05/2016
9

Dit is een dealer die je de juiste informatie geeft, eerlijk en betrouwbaar is! Ze doen wat ze zeggen.

Fred Schurink (Enschede)
11/05/2016
7

Goede technische uitleg en uitvoering correct afgewerk.
Prijzen aan de hoge kan t.o.v. auto type.
Relatief vaak onderhoud voor de diesel Yaris. [ 15000 km.]

H.J. de Wilde (Hengelo)
09/05/2016
9

Prima garage met goede receptie en wachtruimte en deskundige monteurs.

Anoniem
14/04/2016
10

Betrouwbaar

Anoniem
13/04/2016
9

Je word er netjes geholpen. Ze weten wat ze moeten doen.

C. v.d. Meij (Hengelo ov)
13/04/2016
9

Prima klantvriendelijke dealer. Komt afspraken altijd na. Bij meerkosten altijd een telefoontje. Beurten en reparaties altijd vakkundig uitgevoerd.

Anoniem
31/03/2016
10

gewoon goed

Anoniem
31/03/2016
8

Goede, persoonlijke begeleiding, vriendelijke mensen, een correcte manier van afhandelen. In woord en op papier is aangetoond wat er is gebeurd aan de auto.

H. Albers (Hengelo)
30/03/2016
7

Ik ben zeer tevreden met deze dealer, omdat tot op heden mijn Toyota en de Toyota die ik heb gehad nog steeds betrouwbaar rond rijden.

Anoniem
16/03/2016
8

Niets aan toe te voegen....erg klantvriendelijk

E.G.Pleiter (Hengelo ov)
25/02/2016
9

beste Peter ik ben zeer tevreden.

jfm.kistemaker (Borne)
24/02/2016
8

Je wordt er prima geholpen.

Anoniem
17/02/2016
8

Omdat ze altijd correct werk afleveren.

Anoniem
17/02/2016
8

gewoon goed

Anoniem
10/02/2016
8

Ben altijd zeer correct behandeld

Anoniem
10/02/2016
9

Ik beoordeel de Dealer met een 9 omdat er een afspraak is gemaakt en die komen ze na en ook de prijs klopt.

Anoniem
04/02/2016
8

goed en netjes

Huib de Priester (Delden)
04/02/2016
10

Alle medewerkers bij Becker zijn altijd vriendelijk, behulpzaam en geven goed advies waar nodig.

Anoniem
03/02/2016
8

Goede en betrouwbare service

Anoniem
03/02/2016
9

Keurig behandeld, garage binnde buurt erg prettig.

Anoniem
27/01/2016
8

goede service en prettig contact

Anoniem
27/01/2016
8

zoals gezegd, wordt ik vriendelijk en correct behandelt wanneer ik in de garage kom

Jan Roosendaal (Hezingen)
27/01/2016
10

Het gaat altijd goed en netjes, super mensen

francien de jonge (ermelo)
22/01/2016
8

prettige contacten met receptie en werkplaats.

Anoniem
13/01/2016
10

Goede service, goed contact en duidelijke uitleg.

Anoniem
13/01/2016
8

Door dealer altijd vakkundig behandeld
En gewezen op de voor en nadelen bij de aankoop van een nieuwe auto.

J.G. Fokkens (Hengelo)
13/01/2016
10

vriendelijk en deskundig personeel

Marcel van der Vegt (Hengelo)
04/01/2016
9

Betrouwbaar, deskundig en klantvriendelijk

Anoniem
30/12/2015
8

Goede service.

Anoniem
23/12/2015
9

Je wordt netjes te woord gestaan en behandelen je netjes

hsufotografie.com U.Huckschlag & H.S.Gerritsen (Hengelo ov)
23/12/2015
10

Betrouwbaar, Klantvriendelijk, Correct, Eerlijk en Helder.

Anoniem
03/12/2015
9

bijzonder tevreden.

Anoniem
02/12/2015
8

Prima service, zeker na de pech welke ik altijd heb met splinternieuwe auto's waar fabrieksaf al wat mee is.

Ben van Benthem (Hengelo )
02/12/2015
9

Omdat ik in alle opzichten tevreden ben over deze garage .

H. Mulder (Hengelo)
02/12/2015
8

Alles naar wens en afspraak uitgevoerd.
Alleen jammer dat de wagen na een onderhoudsbeurt niet gewassen wordt.

H.ter Borg (Hengelo)
02/12/2015
9

Zeer tevreden met ontvangst en uitleg van bijkomende reparaties.

Anoniem
26/11/2015
8

omdat alles naar volle tevredenheid is uitgevoerd.

Anoniem
26/11/2015
8

omdat alles naar volle tevredenheid is uitgevoerd.

Anoniem
26/11/2015
9

Prima service, vakkundig

Anoniem
25/11/2015
10

duidelijk, klantgericht

Anoniem
19/11/2015
8

Vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen

Anoniem
18/11/2015
8

Becker is een bedrijf die in het belang van de klant denkt en handelt. Dit ervaar ik als erg prettig.
Een verbeterpunt vind ik de uitstraling en de Toyota beleving in de showroom en werkplaats.

Anoniem
18/11/2015
9

Goede service, veel aandacht, duidelijk uitleg

Anoniem
04/11/2015
8

Zeer goede ontvangst en voorzien van volledige informatie

J.P. Bults (Hengelo)
04/11/2015
8

Goede service

Michael P. (Hengelo)
26/10/2015
10

Goede en snelle service, duidelijk en transparant communicatie.

Anoniem
22/10/2015
8

zeer goed bahandeld

Cynthia heuvel (Deurningen)
22/10/2015
10

Beleefd personeel, goede service...!!

Evelien Lagrouw (Leusden)
21/10/2015
9

Omdat ze goed, vriendelijk en betrouwbaar zijn en volgens mij ook goedkoper dan de rest.

h.j. dikken (hengelo)
15/10/2015
9

Zoals eerde beschreven een betrouwbare Dealer. En vriendelijk en deskundig personeel.

F. Schurink (Enschede)
14/10/2015
8

Tevreden over de diensten en service.
Goede prijs / kwaliteit verhouding.
Prijs indicatie komt overeen met de factuur.
Vroegtijdig melding van afwijkingen

J van de Bovenkamp (hengelo)
07/10/2015
8

Word keurtg behandeld

Gerard Wienk (Hengelo)
28/09/2015
10

Zeer tevreden.

Frits Koning ter Hege (Hengelo ov)
24/09/2015
10

Omdat ik altijd wordt behandeld zoals het hoort heel gastvrij & vriendelijk, de koffie staat altijd klaar...

jannie buursink-hoekstra (enschede)
17/09/2015
8

telefonische afspraak goed

LJ.Even (Hengelo)
11/09/2015
9

omdat men klantvriendelijk is,afspraken nakomt. meedenkt.

H.J. Steinmeijer (Hengelo)
26/08/2015
9

weer een domme vraag .

natuurlijk een 9 om dat ik zeer tevreden ben met deze dealer.

Anoniem
19/08/2015
9

Vriendelijke mensen, Gastvrij en alle werkzaamheden perfect uitgevoerd.

Erwin (Zenderen)
05/08/2015
10

Toyota Becker heeft mij prima geholpen en ben op de hoogte gesteld van de kosten die naderhand niet afweken.

Anoniem
29/07/2015
9

Het personeel is aardig en vakkundig.

Anoniem
29/07/2015
10

zeer vriendelijk en betrouwbaar kwaliteit staat hoog in het vaandel.

G W Zielman (Almelo)
23/07/2015
8

Nog nooit ben ik terleurgestelt door deze dealer.

Anoniem
22/07/2015
9

goede ervaring, vriendelijk, correct

Anoniem
22/07/2015
10

Bij aanschaf van mijn Toyota kreeg ik uitstekend advies. Het team ervaar ik als professioneel, deskundig, vakbekwaam en plezierig informeel. Afspraken worden nagekomen. Kleine service tussendoor (bv. lampje stuk, instellen van de radio) wordt direct en zonder kosten verleend. Regulier onderhoud verloopt vlekkeloos. Deze dealer beantwoordt volledig aan mijn eisen.

Anoniem
22/07/2015
10

Bij deze dealer wordt je na volle tevredenheid geholpen.
Correct, goede uitleg over de uit te voeren reparaties...
Gewoon een vertrouwd adres ... Top.....

H. de Priester (Delden)
22/07/2015
10

Prettig, persoonlijk contact en stipte uitvoering van de werkzaamheden. Het is altijd duidelijk of ik beter ter plaatse kan wachten bij een relatief kort bezoek of naar huis gaan met de gratis leenfiets.

Schuurman (Hengelo(o))
22/07/2015
8

Hoge mate van klant vriendelijkheid

van Haarlem (Hengelo o)
22/07/2015
10

Over het algemeen zijn wij tevreden en blijven zaken doen met dit bedrijf

Anoniem
08/07/2015
8

Wij zijn zeer tevreden met de service van deze dealer. Wij hebben geen op/aanmerkingen t.a.v. prijsafspraken, tijdafspraken etc. Ook de contacten verlopen naar onze volle tevredenheid.

Anoniem
08/07/2015
9

Al jarenlang een uitstekend bedrijf, ik kom er al meer dan 25 jaar en heb 2 Toyota 's privé

Dhr. A.C. Louwes (Enschede)
08/07/2015
10

Prima garage, alles in orde, hoge kwaliteit. Altijd hartelijk ontvangst, ga er graag heen.

jfm.kistemaker (Borne)
08/07/2015
8

Prima behandeling.

Anoniem
30/06/2015
9

persoonlijke aandacht, gevoel gewaardeerd te worden, efficiëntie

Anoniem
30/06/2015
4

geen eerlijke voorlichting

Anoniem
24/06/2015
9

Dit is een garage met vriendelijk en eerlijk personeel. Ook de service hebben ze hoog in het vaandel staan. Ik heb wel eens een lege accu gehad en ze bleven 's avonds to 18:30 uur wachten tot ik terug kwam na een ritje om de accu weer wat op te laden. Top !

Familie H.T.J. Keur (Hengelo)
17/06/2015
10

Sinds 1987 kopen we privé onze Toyota's bij dit Autobedrijf . Als we toe zijn aan een andere, dan zoeken zij met ons mee voor een geschikte wagen. Daarom gaan we ook nooit ergens anders kijken. Wat goed is moet je aanhouden en zo blijkt ons, de gemiddelde kosten per jaar inclusief afschrijvingen en onderhoud zijn erg laag.

Gerhard klein Poelhuis (Hengelo)
17/06/2015
9

prima garage en goede afspraken gemaakt die ze nakomen

Anoniem
01/06/2015
10

Goede service vriendelijke medewerkers

Anoniem
13/05/2015
7

Een dealer die doet wat het beloofd, maar ook niet meer

De heer Richard Weijzig (Hengelo Ov.)
13/05/2015
9

Ben al méér dan 15 jaar klant....de dealer weet hierdoor wat ik wel/niet wil. Klantvriendelijk....persoonlijk.

Anoniem
06/05/2015
7

Een dealer die doet wat het beloofd, maar ook niet meer

Anoniem
30/04/2015
10

Goede service! Vriendelijk personeel!

Anneke Room (Hengelo o)
29/04/2015
8

Omdat het voor mijn gevoel betrouwbare en vakkundige mensen zijn

Anoniem
29/04/2015
10

Zowel bij aanschaf en aflevering van de auto als bij het onderhoud had en heb ik het gevoel met respect bejegend te worden. Uit alles spreekt vakmanschap en betrouwbaarheid. De sfeer is plezierig en tegelijk professioneel. Ik kan me geen betere garage voorstellen.

Anoniem
29/04/2015
9

Prettige dealer goede vriendelijk personeel.

Anoniem
29/04/2015
9

Je wordt er goed geholpen door vriendelijke mensen met kennis van zaken

Dhr. Spekschate (Borne)
29/04/2015
10

Correcte behandeling, goede prijsafspraak en men komt de beloften na.

Dhr. H. Nijhof (Hengelo -ov-)
08/04/2015
8

Keurige en beschaafde Dealer en prima medewerkers, Komt altijd afspraken na, indien er meerkosten zijn krijgen wij altijd vooraf een telefoontje.

Wim Velders (Hengelo)
08/04/2015
8

zeer vriendelijke ontvangst en begeleiding. De uitleg van het interieur was erg vlug. Wij hadden moeite om alles te onthouden.

Anoniem
01/04/2015
8

serieuze benadering van de klant, goed, gedegen en betrouwbaar advies met kostenopgave, goede uitvoering met uitleg en tijdige informatie.

M.G.J. Alberink (Hengelo)
01/04/2015
9

de dealer heeft mijn vertrouwen en dat is voor mij belangrijk

Dhr. Ruijter (Borne)
26/03/2015
8

Prima

Anoniem
25/03/2015
10

de werkplaatsbezoeken, zoals we van de dealer altijd gewend zijn, verlopen prima.
Prima klantvriendelijkheid, prijs en wachttijd worden duidelijk aangegeven, kennis personeel (voor zover door ons te beoordelen) prima; de prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend evenals de wachtruimte waar de koffie en de krant zorgen voor voldoende afleiding.

MJ Veldhuis (Haaksbergen)
17/03/2015
8

omdat het een perfecte garage is

Anoniem
12/03/2015
9

Prettige omgeving en bediening.

Anoniem
04/03/2015
9

Goed geadviseerd !

Anoniem
19/02/2015
8

Goede service

Anoniem
18/02/2015
8

Goed geholpen en correct

Anoniem
11/02/2015
7

De klantvriendelijk van de verkopers is goed, die van de werkplaatschef is korzelig

aafke steinman (hengelo)
02/02/2015
9

Toyota becker vind ik een betrouwbare autodealer. Je wordt er altijd vriendelijk ontvangen men heeft de tijd voor de klant. In tegenstelling tot sommige andere dealers waar men in pak loopt ! Ook wordt er goed meegedacht over je wensen en er valt nog te onderhandelen over het een en ander. Kortom een prima dealer.

Anoniem
02/02/2015
9

Al jaren tevreden over deze dealer. Betrouwbaar en goede service.

dhr H.Mouw (Enschede)
26/01/2015
9

Correcte en soepele afhandeling

Anoniem
14/01/2015
10

Goede ontvangst.
Tekst en uitleg over de nieuwe auto onder een kopje koffie.
De voor en nadelen t.o.v. de vorige auto.
Het onderhoudsschema.
En het kosten plaatje.

Anoniem
24/12/2014
9

Vriendelijke bejegening, goede afspraken, keurige aflevering van werkzaamheden

Dhr M. van der Vegt (Hengelo)
24/12/2014
8

kleine overzichtelijke dealer die zijn klanten kent. Betrouwbaar en altijd eerlijke informatie. Wanneer je als klant eens een keer minder tevreden bent wordt er gezamenlijk naar een oplossing gezocht.

francien de jongeermelo
24/12/2014
8

omdat ik in alle opzichten tevreden ben, vooral ook omdat de contacten met personeel altijd plezierig verlopen

G. Relker (Hengelo)
24/12/2014
9

Onderhoud Corolla goed en niet duur. Vriendelijk personeel. Mooi dicht bij huis.

Hans Dekker (Hengelo)
24/12/2014
10

Goede service en kundig personeel.

Rinze Kuperus (Enschede)
24/12/2014
8

omdat de garage een uitstekende indruk achterlaat.
altijd bereid is een oplossing te geven voor een probleem .
van te voren goede prijsopgave verstrekt voor een behandeling van de auto.

Ton Steggink (Agelo)
24/12/2014
10

Ik word attent geholpen,men geeft uitleg bij de werkzaamheden en de fakturering!

Anoniem
23/12/2014
10

Bij deze dealer vind ik kennis van zaken en klantvriendelijkheid terug. Dit eis ik ook van een professionele dealer. Wat ook niet onbelangrijk is dat ik een goede inruilprijs kreeg. Ook bij de proefrit kreeg ik alle vrijheid om deze ruimschoots uit te testen. En ook een pre is dat er na de offerte niet meteen werd na gebeld of ik al een beslissing had genomen.

Anoniem
19/11/2014
8

betrouwbaar, houdt zich aan afspraken, neemt tijdig contact op als nodig is.

jm kruizinga-meijer (borne)
19/11/2014
9

goede ontvangst. geinteresseerd in de kopergoede afspraken goede raadgeving om samen tot een besluit te komen.

Anoniem
12/11/2014
9

Vriendelijk en terzake kundig.

Anoniem
27/10/2014
9

prima service .

Anoniem
21/10/2014
9

Betrouwbaar, accuraat en vriendelijk

Anoniem
21/10/2014
8

Correctheid

BJ ten Thije (Neede)
21/10/2014
10

Correcte behandeling

J.Leushuis (Borne)
21/10/2014
8

tevreden

Dhr en Mevr. Dikken (Hengelo (o).)
20/10/2014
9

Omdat het gehele bedrijf,plus personeel een geweldige uitstraling heeft, en we al meer dan 25 jaar hier komen dat zegt dus al genoeg.

Dhr I.Orgulu (Goor)
20/10/2014
6

Van dag 1 tot afleveren van de auto alles prima.
nazorg over zaken die niet goed zijn (mijn inziens) zeer matig

Samantha bos (Hengelo)
16/10/2014
10

Top en vriendelijke service

Anoniem
15/10/2014
9

Vriendelijk en correct

Anoniem
08/10/2014
5

Wanneer ik de auto wegbreng voor onderhoud dan worden alle schroeven er niet weer ingedraaid soms liggen ze nog ergens in de auto. Dit vind ik zeer slordig. Er wordt altijd netjes van tevoren gebeld en uitleg gegeven wat er moet gebeuren en wat dit gaat kosten.

Anoniem
08/10/2014
8

Klantvriendelijkheid en goede service!

Ben de Vries (Almelo)
08/10/2014
9

Correcte en vriendelijke houding ten opzichte van de klant.

H.J.Ravenshorst (Hengelo Ov.)
08/10/2014
8

Klantvriendelijk

h.m.a.ter beek (hengelo)
08/10/2014
9

Een goede dealer wordt goed geholpen en klantvriendelijk.

Anoniem
06/10/2014
8

Goede service

Anoniem
02/10/2014
10

Vriendelijk, voorkomend bij vragen de tijd nemen voor een antwoord

Anoniem
01/10/2014
9

Goede persoonlijke behandeling en goede inruilprijs oude auto.

Frans Bergsma (Borne)
30/09/2014
9

Service is uitstekend, evenals deskundigheid. Daarom een 9.
Dat ene puntje erbij kan gescoord worden met balieduidelijkheid en wachtruimte.

Lex Meijer (Albergen)
30/09/2014
9

deskundige en correcte behandeling

Anoniem
24/09/2014
9

goede service

Anoniem
23/09/2014
8

prima services en direct geholpen

Anoniem
23/09/2014
9

Showroom raakt gedateerd.

Wim Koens (Hengelo)
23/09/2014
10

Prima en vakkundige garage.

Anoniem
19/09/2014
8

Een prima dealer

Anoniem
19/09/2014
9

betrouwbaar, klantvriendelijk, persoonlijk

Anoniem
19/09/2014
8

Prima service.

Anoniem
19/09/2014
10

goede service, prijs/kwaliteitsverhouding

Anoniem
19/09/2014
8

behoorlijk optreden.

hsu fotografie (Hengelo ov)
19/09/2014
8

goede service

Anoniem
11/09/2014
8

Wordt er altijd bijzonder vriendelijk, correct en prettig geholpen, het kopje koffie is prima voor wanneer ik op de reparatie of onderhoud kan wachten, anders staat er 'n prima fiets klaar.

Frits Koning ter Hege (Hengelo)
10/09/2014
10

Gewoon alles perfect.....

Anoniem
09/09/2014
8

vanwege betrouwbaarheid en goede service

Anoniem
03/09/2014
9

volledig tevreden over de werkzaamheden en alles volgens afspraak

Anoniem
03/09/2014
9

Kwaliteit, Vriendelijkheid en tijd nemen voor de klant

mevrouw Stroeven-Oostelbos (Hengelo)
03/09/2014
10

nog nooit problemen gehad, goede voorlichting en informatie bij het kopen van een nieuwe auto, afspraken worden altijd nagekomen, vriendelijke mensen, altijd bereid om te kijken als ik erg mee zit

Anoniem
02/09/2014
10

Zie de invulling van de vragenlijst Ik ben totaal tevreden.

Dhr. J. Kooij (Enschede)
28/08/2014
9

betrokkenheid van de medewerkers.

Fred Schurink (Enschede )
26/08/2014
8

Klant vriendelijkheid, duidelijkheid en netheid bij afleveren.
Prijs nivo van de beurten zijn boven gemiddeld maar gezien de gehele afwerking en geen rest punten [ door veel voorraad bij de dealer ] acceptabel.
Vast personeel zowel in de verkoop als bij de service geeft een betrouwbaar beeld van e dealer.
Goed afspraken mee te maken.

Dick de Wilde (Rijssen)
20/08/2014
10

Bij Toyota Beckker kun je altijd snel terecht. Vriendelijke mensen. Schone werkplaats en vooral; afspraak = afspraak.

Anoniem
19/08/2014
9

Netjes behandeld, goede service en ik ben graag bij een beurt aanwezig. Dat heeft te maken met de techniek van de auto zelf.

Anoniem
12/08/2014
8

Goede ervaringen met deze verkoper

Anoniem
11/08/2014
9

vriendelijk, goede service

fam. kessing (hengelo)
11/08/2014
9

Klantvriendelijk
Beste informatie
Goed opgeleide mensen
De beste verkopers

Meijer F A Th (Albergen)
11/08/2014
8

goede communicatie over status auto

Fam. J. Hoogstraten (Hengelo Ov.)
06/08/2014
9

Klantvriendelijkheid,betrouwbaarheid

Anoniem
05/08/2014
9

correcte, vriendelijke service.

Marry van Haarlem (Hengelo o)
05/08/2014
10

vriendschappelijke benadering

Anoniem
04/08/2014
9

Prima dealer waar de klant netjes behandeld wordt.

Anoniem
31/07/2014
9

zeer correcte dealer

Anoniem
30/07/2014
8

Goede service, vriendelijke mens en gratis WiFi tijdens het wachten!

A.P. Bol (Goor)
30/07/2014
10

Nette uitstraling. Juiste prijsopgave. auto keurig afgeleverd.Prettige ontvangst.

Geert Helfrich (Hengelo (Ov))
30/07/2014
9

Betrouwbaar, goede service & klantvriendelijk!

Jaap JD Bresters (Enschede)
30/07/2014
10

goed en vriendelijk en goede service

henk engbers (enschede)
29/07/2014
10

goede contact en voorlichting

Henk Schlömer (Hengelo)
29/07/2014
10

Ben al enkele jaren klant en ben zeer tevreden over het geheel. Afdeling verkoop en werkplaats correcte manier van omgang met klant.

Anoniem
25/07/2014
9

Ik ben tevreden

Anoniem
23/07/2014
5

Klantvriendelijkheid nam een andere wending nav mijn verzoek om alleen een kleine beurt uit te voeren, dit gezien het gebruik, leeftijd en kilometrage van de auto.
Zoals eerder vermeld is men gericht op omzet in de werkplaatst en is m.i. (wel in overleg) een onderdeel te vroeg vervangen.

Dhr. K.Assink (Haaksbergen)
23/07/2014
9

Receptie is prima, werkplaats personeel denkt met je mee en overlegt werkzaamheden/ mogelijkheden. Ben niet echt tevreden met de telefonische aanvraag om biuj Becker de jaarlijkse beurt uit te voeren. Natuurlijk laten wij het daar uitvoeren, maar dan graag wel de juiste gegevens doorsturen naar het bedrijf. Nu verkeerde beurt uitgevoerd ( erg jammer en irritant ) en gratis aircocontrole blijkt helemaal geen extraatje te zijn. Dat is standaard bij de dealer! Vreemd toch ! Weet niet of wij de volgende keer nog ingaan op aanbod van telefonisch aanbod voor een beurt.

R.Elfring (Hengelo ov.)
17/07/2014
8

Klantvriendelijhkeid en een duidelijk advies en uitleg.

Wagenvoort
17/07/2014
9

Vertrouwen, kundig, vriendelijk, goede service,

Anoniem
16/07/2014
8

goed

Anoniem
16/07/2014
8

cijfer 8 is in mijn ogen een prima cijfer.

Anoniem
10/07/2014
7

Bij Becker kijk ik naar het resutaat.Klanten hebben geen contact met het personeel van werkplaats.Ken het personeel niet.
Het zou best prettig zijn dat je als klant na de beurt met de monteur zou mogen praten.

Anoniem
09/07/2014
10

Goede service en klantvriendelijk

jfg.roskamp (Hengelo)
09/07/2014
8

betrouwbaar goede service

Anoniem
08/07/2014
8

snel, accuraat, netjes

Hans Greven (Hengelo (o))
08/07/2014
10

Heldere, duidelijke en perfecte toelichting (in de werkplaats) van een monteur betreffende het in de band zitten van een schroef/spijker en hoe de reparatie zal volgen (ook het slechte scenario is aan de orde gekomen).
Zeer klantvriendelijk.

Anoniem
26/06/2014
9

Vriendelijke mensen en snelle afhandeling van alles.

Anoniem
26/06/2014
9

Klantvriendelijk

Anoniem
26/06/2014
9

Inmiddels hebben wij totaal 3 nieuwe auto's gekocht bij Toyota Becker, dit geeft toch te denken. We zijn ook bij andere dealers geweest, het is toch de eerste indruk.

B Vinke (Hengelo)
26/06/2014
9

Nette ontvangst en de koffie staat altijd klaar. De afgesproken afspraak tijden worden keurig nagekomen en de autobeurt altijd goed uitgevoerd. geen klachten over garage Becker.

Peter de Lannoy (Hengelo)
26/06/2014
8

Zeer tevreden

R Berfelo (Hengelo)
26/06/2014
8

Vriendelijk en correct

Anoniem
16/06/2014
8

Iedereen is super, enige min puntje is dat soms wel snel zaken worden afgekeurd, in de verwachting dat ik nieuwe bestel, terwijl dit niet noodzakelijk is. Ook niet voor veiligheid of keuring. Het komt op mij over als het beïnvloeden van mensen om hun geld uit te geven.

E.D. Kurz (Neede)
16/06/2014
8

een zeer prettige en vriendelijke bediening

Anoniem
13/06/2014
9

Eerlijk, open, ter zake kundig.

Anoniem
12/06/2014
8

het is goed

Anoniem
12/06/2014
8

by een goede outo hoort een goeie garage.

E.L.R.Hazebroek (Hengelo OV)
12/06/2014
9

Kan niet anders zeggen dan dat de mensen uiterst vriendelijk en correct optreden.
Ik ga er vanuit dat het met de kennis en de prijs wel goed zit.
Ook geen straf als ik moet wachten.., koffie staat klaar en heb dan tevens gelegenheid
om even in uw showroom rond te kijken, want je weet maar nooit of er iets interessants voor mij bij staat.
Over het algemeen zijn de verwachtte kosten vooraf ook bekend, exclusief onverwachte gebreken uiteraard.

Anoniem
05/06/2014
9

duidelijk .. nauwkeurige prijsopgave .. goede terugkoppeling ... aardige mensen die meedenken.

Anoniem
04/06/2014
10

Rustige vriendelijke mensen, met vakkennis. Geen poeha of gedoe.
Werkplaats gaf uitleg over alles, ik mocht meelopen. Dit waardeer ik zeer.

E.Charbon-de Hartog (Oosterbeek)
04/06/2014
9

Bijzonder tevreden

Toyota Cookiebeleid

Onze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden. Als u hiermee akkoord gaat kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.