9,0
442 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Becker

9,0

442 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Wordt er altijd bijzonder vriendelijk, correct en prettig geholpen, het kopje koffie is prima voor wanneer ik op de reparatie of onderhoud kan wachten, anders staat er 'n prima fiets klaar.

Anoniem
11-09-2014

Gewoon alles perfect.....

Frits Koning ter Hege (Hengelo)
10-09-2014

vanwege betrouwbaarheid en goede service

Anoniem
09-09-2014

volledig tevreden over de werkzaamheden en alles volgens afspraak

Anoniem
03-09-2014

Kwaliteit, Vriendelijkheid en tijd nemen voor de klant

Anoniem
03-09-2014

nog nooit problemen gehad, goede voorlichting en informatie bij het kopen van een nieuwe auto, afspraken worden altijd nagekomen, vriendelijke mensen, altijd bereid om te kijken als ik erg mee zit

mevrouw Stroeven-Oostelbos (Hengelo)
03-09-2014

Zie de invulling van de vragenlijst Ik ben totaal tevreden.

Anoniem
02-09-2014

betrokkenheid van de medewerkers.

Dhr. J. Kooij (Enschede)
28-08-2014

Klant vriendelijkheid, duidelijkheid en netheid bij afleveren. Prijs nivo van de beurten zijn boven gemiddeld maar gezien de gehele afwerking en geen rest punten [ door veel voorraad bij de dealer ] acceptabel. Vast personeel zowel in de verkoop als bij de service geeft een betrouwbaar beeld van e dealer. Goed afspraken mee te maken.

Fred Schurink (Enschede )
26-08-2014

Bij Toyota Beckker kun je altijd snel terecht. Vriendelijke mensen. Schone werkplaats en vooral; afspraak = afspraak.

Dick de Wilde (Rijssen)
20-08-2014

Netjes behandeld, goede service en ik ben graag bij een beurt aanwezig. Dat heeft te maken met de techniek van de auto zelf.

Anoniem
19-08-2014

Goede ervaringen met deze verkoper

Anoniem
12-08-2014

Klantvriendelijk Beste informatie Goed opgeleide mensen De beste verkopers

fam. kessing (hengelo)
11-08-2014

vriendelijk, goede service

Anoniem
11-08-2014

goede communicatie over status auto

Meijer F A Th (Albergen)
11-08-2014

Klantvriendelijkheid,betrouwbaarheid

Fam. J. Hoogstraten (Hengelo Ov.)
06-08-2014

correcte, vriendelijke service.

Anoniem
05-08-2014

vriendschappelijke benadering

Marry van Haarlem (Hengelo o)
05-08-2014

Prima dealer waar de klant netjes behandeld wordt.

Anoniem
04-08-2014

zeer correcte dealer

Anoniem
31-07-2014

Betrouwbaar, goede service & klantvriendelijk!

Geert Helfrich (Hengelo (Ov))
30-07-2014

Nette uitstraling. Juiste prijsopgave. auto keurig afgeleverd.Prettige ontvangst.

A.P. Bol (Goor)
30-07-2014

Goede service, vriendelijke mens en gratis WiFi tijdens het wachten!

Anoniem
30-07-2014

goed en vriendelijk en goede service

Jaap JD Bresters (Enschede)
30-07-2014

goede contact en voorlichting

henk engbers (enschede)
29-07-2014

Ben al enkele jaren klant en ben zeer tevreden over het geheel. Afdeling verkoop en werkplaats correcte manier van omgang met klant.

Henk Schlömer (Hengelo)
29-07-2014

Ik ben tevreden

Anoniem
25-07-2014

Receptie is prima, werkplaats personeel denkt met je mee en overlegt werkzaamheden/ mogelijkheden. Ben niet echt tevreden met de telefonische aanvraag om biuj Becker de jaarlijkse beurt uit te voeren. Natuurlijk laten wij het daar uitvoeren, maar dan graag wel de juiste gegevens doorsturen naar het bedrijf. Nu verkeerde beurt uitgevoerd ( erg jammer en irritant ) en gratis aircocontrole blijkt helemaal geen extraatje te zijn. Dat is standaard bij de dealer! Vreemd toch ! Weet niet of wij de volgende keer nog ingaan op aanbod van telefonisch aanbod voor een beurt.

Dhr. K.Assink (Haaksbergen)
23-07-2014

Klantvriendelijkheid nam een andere wending nav mijn verzoek om alleen een kleine beurt uit te voeren, dit gezien het gebruik, leeftijd en kilometrage van de auto. Zoals eerder vermeld is men gericht op omzet in de werkplaatst en is m.i. (wel in overleg) een onderdeel te vroeg vervangen.

Anoniem
23-07-2014

Vertrouwen, kundig, vriendelijk, goede service,

Wagenvoort
17-07-2014

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.