Beoordelingen Toyota Becker

9,0

424 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Prima dealer waar de klant netjes behandeld wordt.

Anoniem
04-08-2014

zeer correcte dealer

Anoniem
31-07-2014

Betrouwbaar, goede service & klantvriendelijk!

Geert Helfrich (Hengelo (Ov))
30-07-2014

Nette uitstraling. Juiste prijsopgave. auto keurig afgeleverd.Prettige ontvangst.

A.P. Bol (Goor)
30-07-2014

Goede service, vriendelijke mens en gratis WiFi tijdens het wachten!

Anoniem
30-07-2014

goed en vriendelijk en goede service

Jaap JD Bresters (Enschede)
30-07-2014

goede contact en voorlichting

henk engbers (enschede)
29-07-2014

Ben al enkele jaren klant en ben zeer tevreden over het geheel. Afdeling verkoop en werkplaats correcte manier van omgang met klant.

Henk Schlömer (Hengelo)
29-07-2014

Ik ben tevreden

Anoniem
25-07-2014

Receptie is prima, werkplaats personeel denkt met je mee en overlegt werkzaamheden/ mogelijkheden. Ben niet echt tevreden met de telefonische aanvraag om biuj Becker de jaarlijkse beurt uit te voeren. Natuurlijk laten wij het daar uitvoeren, maar dan graag wel de juiste gegevens doorsturen naar het bedrijf. Nu verkeerde beurt uitgevoerd ( erg jammer en irritant ) en gratis aircocontrole blijkt helemaal geen extraatje te zijn. Dat is standaard bij de dealer! Vreemd toch ! Weet niet of wij de volgende keer nog ingaan op aanbod van telefonisch aanbod voor een beurt.

Dhr. K.Assink (Haaksbergen)
23-07-2014

Klantvriendelijkheid nam een andere wending nav mijn verzoek om alleen een kleine beurt uit te voeren, dit gezien het gebruik, leeftijd en kilometrage van de auto. Zoals eerder vermeld is men gericht op omzet in de werkplaatst en is m.i. (wel in overleg) een onderdeel te vroeg vervangen.

Anoniem
23-07-2014

Vertrouwen, kundig, vriendelijk, goede service,

Wagenvoort
17-07-2014

Klantvriendelijhkeid en een duidelijk advies en uitleg.

R.Elfring (Hengelo ov.)
17-07-2014

cijfer 8 is in mijn ogen een prima cijfer.

Anoniem
16-07-2014

goed

Anoniem
16-07-2014

Bij Becker kijk ik naar het resutaat.Klanten hebben geen contact met het personeel van werkplaats.Ken het personeel niet. Het zou best prettig zijn dat je als klant na de beurt met de monteur zou mogen praten.

Anoniem
10-07-2014

Goede service en klantvriendelijk

Anoniem
09-07-2014

betrouwbaar goede service

jfg.roskamp (Hengelo)
09-07-2014

snel, accuraat, netjes

Anoniem
08-07-2014

Heldere, duidelijke en perfecte toelichting (in de werkplaats) van een monteur betreffende het in de band zitten van een schroef/spijker en hoe de reparatie zal volgen (ook het slechte scenario is aan de orde gekomen). Zeer klantvriendelijk.

Hans Greven (Hengelo (o))
08-07-2014

Vriendelijk en correct

R Berfelo (Hengelo)
26-06-2014

Vriendelijke mensen en snelle afhandeling van alles.

Anoniem
26-06-2014

Nette ontvangst en de koffie staat altijd klaar. De afgesproken afspraak tijden worden keurig nagekomen en de autobeurt altijd goed uitgevoerd. geen klachten over garage Becker.

B Vinke (Hengelo)
26-06-2014

Klantvriendelijk

Anoniem
26-06-2014

Inmiddels hebben wij totaal 3 nieuwe auto's gekocht bij Toyota Becker, dit geeft toch te denken. We zijn ook bij andere dealers geweest, het is toch de eerste indruk.

Anoniem
26-06-2014

Zeer tevreden

Peter de Lannoy (Hengelo)
26-06-2014

Iedereen is super, enige min puntje is dat soms wel snel zaken worden afgekeurd, in de verwachting dat ik nieuwe bestel, terwijl dit niet noodzakelijk is. Ook niet voor veiligheid of keuring. Het komt op mij over als het beïnvloeden van mensen om hun geld uit te geven.

Anoniem
16-06-2014

een zeer prettige en vriendelijke bediening

E.D. Kurz (Neede)
16-06-2014

Eerlijk, open, ter zake kundig.

Anoniem
13-06-2014

het is goed

Anoniem
12-06-2014

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.