9,0
438 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Becker

9,0

438 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Goede service en klantvriendelijk

Anoniem
09-07-2014

betrouwbaar goede service

jfg.roskamp (Hengelo)
09-07-2014

snel, accuraat, netjes

Anoniem
08-07-2014

Heldere, duidelijke en perfecte toelichting (in de werkplaats) van een monteur betreffende het in de band zitten van een schroef/spijker en hoe de reparatie zal volgen (ook het slechte scenario is aan de orde gekomen). Zeer klantvriendelijk.

Hans Greven (Hengelo (o))
08-07-2014

Vriendelijk en correct

R Berfelo (Hengelo)
26-06-2014

Vriendelijke mensen en snelle afhandeling van alles.

Anoniem
26-06-2014

Nette ontvangst en de koffie staat altijd klaar. De afgesproken afspraak tijden worden keurig nagekomen en de autobeurt altijd goed uitgevoerd. geen klachten over garage Becker.

B Vinke (Hengelo)
26-06-2014

Klantvriendelijk

Anoniem
26-06-2014

Inmiddels hebben wij totaal 3 nieuwe auto's gekocht bij Toyota Becker, dit geeft toch te denken. We zijn ook bij andere dealers geweest, het is toch de eerste indruk.

Anoniem
26-06-2014

Zeer tevreden

Peter de Lannoy (Hengelo)
26-06-2014

Iedereen is super, enige min puntje is dat soms wel snel zaken worden afgekeurd, in de verwachting dat ik nieuwe bestel, terwijl dit niet noodzakelijk is. Ook niet voor veiligheid of keuring. Het komt op mij over als het beïnvloeden van mensen om hun geld uit te geven.

Anoniem
16-06-2014

een zeer prettige en vriendelijke bediening

E.D. Kurz (Neede)
16-06-2014

Eerlijk, open, ter zake kundig.

Anoniem
13-06-2014

het is goed

Anoniem
12-06-2014

Kan niet anders zeggen dan dat de mensen uiterst vriendelijk en correct optreden. Ik ga er vanuit dat het met de kennis en de prijs wel goed zit. Ook geen straf als ik moet wachten.., koffie staat klaar en heb dan tevens gelegenheid om even in uw showroom rond te kijken, want je weet maar nooit of er iets interessants voor mij bij staat. Over het algemeen zijn de verwachtte kosten vooraf ook bekend, exclusief onverwachte gebreken uiteraard.

E.L.R.Hazebroek (Hengelo OV)
12-06-2014

by een goede outo hoort een goeie garage.

Anoniem
12-06-2014

duidelijk .. nauwkeurige prijsopgave .. goede terugkoppeling ... aardige mensen die meedenken.

Anoniem
05-06-2014

Bijzonder tevreden

E.Charbon-de Hartog (Oosterbeek)
04-06-2014

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.