9,1
529 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Becker

9,1

529 beoordelingen

Filter

Correctheid

Anoniem
21-10-2014

tevreden

J.Leushuis (Borne)
21-10-2014

Correcte behandeling

BJ ten Thije (Neede)
21-10-2014

Omdat het gehele bedrijf,plus personeel een geweldige uitstraling heeft, en we al meer dan 25 jaar hier komen dat zegt dus al genoeg.

Dhr en Mevr. Dikken (Hengelo (o).)
20-10-2014

Van dag 1 tot afleveren van de auto alles prima. nazorg over zaken die niet goed zijn (mijn inziens) zeer matig

Dhr I.Orgulu (Goor)
20-10-2014

Top en vriendelijke service

Samantha bos (Hengelo)
16-10-2014

Vriendelijk en correct

Anoniem
15-10-2014

Klantvriendelijkheid en goede service!

Anoniem
08-10-2014

Correcte en vriendelijke houding ten opzichte van de klant.

Ben de Vries (Almelo)
08-10-2014

Een goede dealer wordt goed geholpen en klantvriendelijk.

h.m.a.ter beek (hengelo)
08-10-2014

Klantvriendelijk

H.J.Ravenshorst (Hengelo Ov.)
08-10-2014

Wanneer ik de auto wegbreng voor onderhoud dan worden alle schroeven er niet weer ingedraaid soms liggen ze nog ergens in de auto. Dit vind ik zeer slordig. Er wordt altijd netjes van tevoren gebeld en uitleg gegeven wat er moet gebeuren en wat dit gaat kosten.

Anoniem
08-10-2014

Goede service

Anoniem
06-10-2014

Vriendelijk, voorkomend bij vragen de tijd nemen voor een antwoord

Anoniem
02-10-2014

Goede persoonlijke behandeling en goede inruilprijs oude auto.

Anoniem
01-10-2014

Service is uitstekend, evenals deskundigheid. Daarom een 9. Dat ene puntje erbij kan gescoord worden met balieduidelijkheid en wachtruimte.

Frans Bergsma (Borne)
30-09-2014

deskundige en correcte behandeling

Lex Meijer (Albergen)
30-09-2014

goede service

Anoniem
24-09-2014

Showroom raakt gedateerd.

Anoniem
23-09-2014

prima services en direct geholpen

Anoniem
23-09-2014

Prima en vakkundige garage.

Wim Koens (Hengelo)
23-09-2014

goede service, prijs/kwaliteitsverhouding

Anoniem
19-09-2014

Prima service.

Anoniem
19-09-2014

goede service

hsu fotografie (Hengelo ov)
19-09-2014

behoorlijk optreden.

Anoniem
19-09-2014

betrouwbaar, klantvriendelijk, persoonlijk

Anoniem
19-09-2014

Een prima dealer

Anoniem
19-09-2014

Wordt er altijd bijzonder vriendelijk, correct en prettig geholpen, het kopje koffie is prima voor wanneer ik op de reparatie of onderhoud kan wachten, anders staat er 'n prima fiets klaar.

Anoniem
11-09-2014

Gewoon alles perfect.....

Frits Koning ter Hege (Hengelo)
10-09-2014

vanwege betrouwbaarheid en goede service

Anoniem
09-09-2014