9,1
529 beoordelingen
Ons bedrijf  1140x254.jpg

Ons bedrijf

Welkom bij Autobedrijf Becker B.V.

Historie

De historie van ons bedrijf gaat al weer een aantal jaren terug in de tijd in 1964 waren onze eerste contacten met Toyota, in 1966 zijn we dan officieel Toyota dealer van Hengelo en omstreken geworden, sinds die tijd heeft ons bedrijf een enorme groei doorgemaakt. Begonnen aan de Boekeloseweg in Hengelo bleek eind jaren 70 dat wij al ruim uit ons jasje waren gegroeid het werd dus tijd een nieuwe locatie te zoeken, waar ook voor de toekomst ruime uitbreidingsmogelijkheden waren , en die locatie hebben we toen gevonden aan de Wegtersweg 10 in Hengelo, anno 2023 nog steeds de locatie waar u ons kunt vinden.

becker-vestiging.jpg

Wanneer u bij ons binnenkomt kunt u zowel nieuwe, als gebruikte Toyota’s vinden. tevens hebben wij in onze vestiging ook nog een Toyota Corona staan. vanaf het moment van binnenkomt zullen wij ten alle tijden ons best doen om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Denk hierbij aan het aanschaffen van een nieuwe/gebruikte Toyota, Technisch/optische problemen aan uw auto, maar ook losse onderdelenverkoop, autobemiddeling en inkoop van 2e hands Toyota’s kunt u bij ons vinden. benieuwd wat wij verder voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met ons of kom eens gezellig langs.

Mocht u vragen hebben of suggesties? Dan horen wij het graag!

Showroom

Toyota Becker is uw Toyota specialist voor de regio Hengelo. Wij leveren vanaf de nieuwe Toyota Aygo tot en met de uiterst robuuste Toyota Land Cruiser.

Wilt u een auto kopen, zakelijk leasen of in de vorm van Private Lease? Bij Toyota Becker geven wij u graag alle informatie die u nodig heeft om tot een tevreden en gedegen beslissing te komen. In onze ruime showroom treft u de meeste modellen aan en onder het genot van een kop echte koffie maken wij voor u een passend voorstel. Daarbij gaan wij niet voor de snelle deal, maar willen met u als gesprekspartner samen komen tot een goede koop of leaseovereenkomst waar u als onze klant erg tevreden mee bent.

becker-vestiging.jpg

Daarnaast vindt u in onze showroom en op ons buiten terrein een ruime collectie gebruikte auto’s, voor elk wat wils. Deze leveren wij aan u af met garantie, service en pechhulppas (vanaf 4.500,=), APK en beurt waar nodig. Dus ook hier optimale betrouwbaarheid, zoals u van Becker mag verwachten. Bij Becker geen addertjes onder het gras, geen verborgen kosten; de kosten rijklaarmaken hebben wij reeds in onze prijzen verwerkt!

Ook voor uw financieringen kunt u bij Becker terecht! Wij bemiddelen voor Toyota Financial Services en leveren u financieringen op maat. Scherpe financieringsoffertes tegen goede voorwaarden en alles volgens de wettelijke regels die er tegenwoordig voor zijn. Daardoor weet u zeker dat u niet in een wespennest beland.

Wilt u alles onder een dak en niet van het kastje naar de muur worden gestuurd? Sluit dan via ons uw autoverzekering af bij Toyota. Hierdoor hoeft u niet naar een groot anoniem schadeherstelbedrijf en wordt uw Toyota nauwgezet volgens de fabriekseisen gerepareerd. Hierdoor blijft uw garantie van kracht en weet u zeker dat u geen enkel risico loopt. En voor de prijs hoeft u het niet te laten.

Uw mobiliteit onderbrengen bij Toyota Becker is kiezen voor vele betrouwbare en probleemloze kilometers!

Werkplaats, werkplaatsreceptie en magazijn

Op onze huidige locatie beschikken wij over een goed geoutilleerde werkplaats. Onze monteurs staan dagelijks (behalve op zaterdag) voor u klaar van 8.00 tot 16.30 uur.

Tevens kunnen wij u ook de Toyota Express Service aanbieden. Onderstaand staat de verdere informatie hierover.

Voor afspraken, vragen, offertes voor reparaties, en onderdelen kunt u onze receptie en magazijn medewerk(st)ers dagelijks bereiken (behalve op zaterdag) van 8.00 tot 17.00 uur.

becker-ingang.JPG