Beoordelingen Toyota Becker

9,0

416 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Uitstekende service en punktueel werken.

Hans Dekker (Hengelo)
03-12-2019

Alles is altijd naar mijn volle tevredenheid uitgelegd met een kopje koffie erbij en tijd genoeg voor mij als klant ze zijn rustig en niet opdringerig en je krijgt niet het gevoel dat de tijd dringt

AM Bruins (Almelo)
03-12-2019

Gewoon goed.

F. Spekschate
27-11-2019

Een zeer efficiƫnte en klantvriendelijke garage.

Dhr. J Scholten Meilink
27-11-2019

Prettige en deskundige medewerkers, die een goed advies kunnen geven en dat ook doen.

Gerard
22-11-2019

ik heb al meer dan 25 jaar zeer goede ervaring met Toyota Becker te Hengelo.De medewerkers zijn altijd zeer behulpzaam en accuraat. Ik word correct en vriendelijk geholpen, ook bij kleine reparaties of tussendoorklusjes (bandenspanningcontrole, lampje vervangen enz)

Ria Nahuis (Borne)
19-11-2019

Als klant voel je je bij Becker B.V. ook echt klant.

Dhr. Koos Baars (Borne)
07-11-2019

Ik ben uitstekend geholpen, de wagen was zeer snel klaar en verder ben ik door de receptie uitstekend behandeld. En dan nog het volgende: Ik zou het zeer op prijs stellen als Toyota Becker weer het volledige Toyota Dealerschap kreeg, zodat alles weer wordt zoals het eerst was.

Mevrouw Dijkstra
07-11-2019

Klantvriendelijke houding, vakkundige uitvoering van de overeengekomen werkzaamheden. Lekkere koffie met krant erbij en een mooie showroom om even doorheen te lopen.

Hr IJland
07-11-2019

Hier krijg je kennis van zaken, je wordt serieus genomen met een klacht, vriendelijk en hier is er tenminste een parkeerplek voor je auto.

MW C. Cloosterman (Capelle ad IJssel)
05-11-2019

keurige, nette, correcte, en financieel aantrekkelijke service. nimmer een commentaar hoeven maken in 45 jaar.

M.W. Brok (Hengelo)
18-10-2019

Prima service, heldere uitleg en geen verrassingen!

Dhr. Luijkx (Denekamp)
16-10-2019

Uitstekende service en komen hun afspraken na.

Willem Groote Wassink (Hengelo)
09-10-2019

Goede en vriendelijke behandeling van zowel klant als auto.

Dhr Huisman
24-09-2019

Heel vriendelijke en heel behulpzame mensen in de omgang.

Titus Wolters (Oldenzaal)
20-09-2019

Prima betrouwbare dealer.. met goede service en dito personeel,

Frans Kamphuis (Hengelo)
04-09-2019

Goede service door eerlijke vakmensen.

hsufotografie.com Herman-Siemen & Ulrich (Hengelo ov)
21-08-2019

klantvriendelijk en vertrouwt.

I.A. Kooij-Hulleman (Enschede)
14-08-2019

Klantvriendelijk, koffie staat klaar, leuke zit/relax ruimte, wifi, kranten.

Frits (Hengelo)
09-08-2019

er word met mij mee gedacht wat betref planning

Marry van Haarlem Bijker (Hengelo o)
02-08-2019

Vertrouwend wekkende en gedegen informatie gekregen.

S. Hartogsveld (Hengelo)
31-07-2019

We zijn al sinds 1986 klant en zeer tevreden. Kunnen we volledig aanbevelen.

Fam. KEUR (HENGELO)
31-07-2019

Werkzaamheden binnen de opgegeven tijd verricht en de kosten waren van te voren goed opgegeven.Tot mijn verbazing is ook de navigatie geupdate.

A. Schoon (Borne)
31-07-2019

prima informatiepunt, deskundig, geen onnodige posten

heer Broz (Hengelo)
11-07-2019

Prettige en correcte ontvangst, er wordt ook meegedacht. Ook wordt tijdig contact opgenomen als er bijzonderheden zijn. Tevens zijn ze allemaal even vriendelijk

H. v. Dalen (Borne)
04-07-2019

zeer goed

michel (borne)
07-06-2019

professioneel bedrijf met uitstekende service.

Gerard Wienk (Hengelo)
07-06-2019

Zie voorgaande beoordeling

GJH Seppenwoolde (Hengelo)
07-06-2019

Bij autobedrijf Becker wordt mijn Prius al jaren uitstekend onderhouden. Afspraak is afspraak. Plezierige sfeer en bekwame medewerkers waar ik het volste vertrouwen in heb.

Joop Mengels (Enschede)
05-06-2019

Bij Autobedrijf Becker ben ik geweest voor onderhoud aan mijn Auris van te voren kreeg ik een prijs opgave en bij ophalen was het wat was afgesproken.Zelfs een tegoed wat 2 maand geleden was afgegeven werd met de beurt gedaan zonder meerprijs.Ik ben hier zeer tevreden en kom zeker terug bij Autobedrijf Becker

M. Alberink (Hengelo)
31-05-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiƫle cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.