9,0
455 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Becker

9,0

455 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Ik word er altijd goed geholpen, het is gewoon goed.

Dhr.F.H.Laurenz (enschede)
28-09-2020

Prettige medewerkers en ze geven de info die nodig is, plus een schriftelijk overzicht van hetgeen gebeurd is.

Mw. Wil Huijbers (Hengelo)
25-09-2020

Vriendelijke en kundige mensen. Gewoon prima geholpen!

E H van Heuven (Almelo)
21-09-2020

Vriendelijk personeel.

Henk Venema
10-09-2020

Prettig en altijd vriendelijk en behulpzaam personeel.

B Uyen (De Lutte)
02-09-2020

Fantastische service, afspraak is afspraak en vriendelijk personeel.

Ella Schlömer (Geesteren )
27-08-2020

Goede service, duidelijke uitleg wat vervangen moet worden en waarom. Ook fijn dat er een advies wordt gegeven over toekomstig onderhoud, zodat toekomstige kosten kunnen worden ingecalculeerd. Daarnaast prettige mensen die de tijd voor je nemen.

N.S. (Hengelo)
27-08-2020

Heel betrouwbaar, behulpzaam en vriendelijke mensen, ga er regelmatig koffie drinken en ben altijd hartelijk welkom.

T.M. Wolters (Oldenzaal)
21-08-2020

Alles klopt, buitengewoon klantvriendelijk, corona-proof etc. etc.

Littlefish
07-08-2020

Tevreden dus een mooi cijfer gegeven. Fijn bedrijf niet te groot, hoop dat dat zo blijft.

Gosse Bonthuis (Hengelo ov.)
05-08-2020

Ik ben zeer tevreden over het bedrijf. Geen smoesjes of doorzichtige verkoop truc’s.

S. Hartogsveld (Hengelo)
04-08-2020

Topbedrijf, altijd goede service, vriendelijke medewerkers die net dat beetje extra voor je doen.

Mw. anoniem
03-08-2020

Ze geven duidelijk aan wat er moet gebeuren voor de beurt en wat de kosten zijn. Geen verassing achteraf. Je bent hier een klant en geen nummer. Kom er daarom al jaren met mijn Toyota.

M. Alberink (Hengelo)
31-07-2020

Prettig personeel. Goede sfeer.

Drs. J.B.J. Thüss
17-06-2020

Ik ga vanuit Amersfoort nog steeds naar mijn dealer Autobedrijf Becker omdat hier alles vlot wordt afgehandeld en je hier niet voor financiële verrassingen komt te staan. Er vind een gedegen overleg m.b.t. het vervangen en de prijs van het onderdeel plaats en jij bent degene die beslist. In één woord een geweldig klanvriendelijk bedrijf dat ik echt kan aanraden.

Dhr. W. A. Nijhuis (Amersfoort)
10-06-2020

Goede service en werd gebeld voor een klein noodzakelijk extra onderhoud.

Boersma (Losser)
03-06-2020

Goede service en altijd bereid om te helpen met een probleem.

Mevr. emmerink
03-06-2020

Klant vriendelijk, goede afspraak.

Konniger gh (Eibergen)
25-05-2020

Prettige ontvangst. Geen wachttijden. Duidelijke afspraken.

Henk Mouw (Enschede)
23-04-2020

Een autodealer waar je met een gerust hart je auto kan laten onderhouden. Ze zijn klantgericht en denken met je mee in oplossingen. Een dealer met gewoon aardige mensen waar je met plezier naar toe gaat.

Peter (Hengelo)
26-03-2020

Altijd correct, goede werkplaats, vriendelijke mensen.

J.ter Haar (Hengelo )
19-03-2020

Altijd goede service en bereidwillige hulp.

T.Njoo (Borne)
05-03-2020

Klantvriendelijk, goede service en uitleg werkplaats factuur.

Jasper Geurts (Hengelo)
05-03-2020

Correct, vriendelijk en prijsverhouding. Bij dealer is er altijd wel iets verschil in prijs.

R. Habers (Hengelo ov)
05-03-2020

vriendelijk en deskundig

Henk Vlieg (Ootmarsum)
26-02-2020

Je wordt vriendelijk en vlot geholpen. Goede service en duidelijke afspraken.

Patrick Folkers (Enschede)
26-02-2020

Supperrr vriendelijke gastvrij service

Erlin Roolvink (Hengelo )
26-02-2020

Zeer tevreden en duidelijk voorlichting

Wim Velders (Hengelo)
19-02-2020

Van afspraak tot aan afhandeling is alles correct afgehandeld. Duidelijke uitleg over de uit te voeren werkzaamheden en kosten van de werkzaamheden. Doen wat ze vertellen en vertellen wat ze gedaan hebben. Ben al jaren klant bij deze Toyota dealer en zeer tevreden over de service die zij bieden.

Dhr. E. Schultz (Hengelo (Ov))
19-02-2020

een erg fijn autobedrijf. Wordt snel en kundig geholpen.

Anne (Borne)
19-02-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.