9,1
521 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Becker

9,1

521 beoordelingen

Filter

Afspraak is afspraak Fijne garage komen na wat is afgesproken

J.P.M. B
26-05-2023

Altijd goede service Altijd goede service en vriendelijke medewerkers

S. P
28-04-2023

Altijd goede service Altijd goede service en betrouwbaar, ze denken met je mee. Toen ik een keer schade had werd mijn auto zo goedkoop mogelijk gerepareerd met tweedehands materiaal.

W.V.M. F
28-04-2023

deze Toyotadealer niet weghalen! Kost u gewoon klanten als importeur. Laten zoals het is. Want ik weet het rommelt in Hengelo, als het gaat om het Toyotadealerschap. In Twente is een garage geen etalage voor de managers van de importeur. Het werkt hier anders dan in de Randstad. Is hier veel persoonlijker. Van mond tot mond. Vertrouwen is hier eerste vereiste. Niet de prijs!!

Toyota eigenaar
15-04-2023

Uitstekend garagebedrijf Afspraak was gemakkelijk te maken, onderhoudsbeurt volgens afspraak uitgevoerd. Pollenfilter werd als extra vervangen, men liet mij zien dat dat noodzakelijk was. Zeer tevreden. Het was mijn eerste ervaring met dit bedrijf.

C.A. Admiraal
14-04-2023

Perfecte service! Al Jaren lang goede service, onderhoud, passie, goed advies en op de hoogte gehouden van toekomstig onderhoud. TOP!

Jasper Geurts
28-03-2023

Fijn geholpen Duidelijke afspraken voor een beurt van mijn auto gemaakt,vriendelijk personeel en ontvangst.fijne garage om je auto te laten onderhouden

Toyota eigenaar
23-03-2023

uitermate tevreden. Klein bedrijf maar groot gevoel voor wat gedaan moet worden op een zeer vriendelijke manier!

H.B. I
20-01-2023

Goede service

Toyota eigenaar
19-01-2023

Service is goed jammer dat de navigatie van Toyota niet van de zelfde kwaliteit is als de rest van de auto CHR. Dealer probeert het op te lossen.

F. K
12-01-2023

Zeer gast vrij en vriendelijk personeel

J. Bosgraaf
11-01-2023

Betrouwbare dealer, ├ęcht ! Goed en betrouwbaar. De klant weet altijd precies waar hij (zij) aan toe is. En komen er verborgen gebreken voor, Fa. Becker gaat dan vooraf in overleg met de klant.

Toyota eigenaar
30-12-2022

Mathijs
22-12-2022

Perfecte service. Al jaren een zeer tevreden klant .

H. G
24-10-2022

Geweldige garage! Gelukkig heb ik al meer dan 10 jaar een Toyota en ben ik bij garage Becker in Hengelo. Niets dan lof. Vooral de receptie is erg attent en goed, Michel!

M. M. A. K
21-09-2022

goede service in het kort je voelt je thuis bij Auto Becker.

Fransk
08-09-2022

Jga K
27-07-2022

Top service Erg tevreden , vriendelijke ,

S. A
23-06-2022

tijdens de onderhoudsbeurt ben ik van gedachten verandert en heb een andere TOYOTA aan geschaft ben goed te spreken over de garage Becker nu de vierde TOYOTA daar aan gekocht, miste deze keer bij aankoop bosje bloemen voor mijn vrouw verder alles naar wens (nog wel) heb de auto net een week.

E. K
08-06-2022

Echte en eerlijke service, begrip voor de klant. Zeer tevreden. Altijd snelle service door twee monteurs. Kunnen dus altijd wachten. Denken mee met de klant. Tip voor stuggere dealers, ga eens bij becker vragen.

Toyota eigenaar
12-05-2022

Niks is onmogelijk Toyota.. Zeer tevreden en je wordt goed op de hoogte gehouden over hoe de conditie van jouw auto is.

H.Albers
18-03-2022

Altijd goede service volgens afspraak De grote 180.000km beurt van onze Prius is weer keurig uitgevoerd en volgens afspraak verlopen. Werkzaamheden netjes vooraf toegelicht. Helaas zijn de Toyota-onderhoudsprijzen wel weer wat omhoog gegaan, maar daar zet deze dealer dan wel een uitstekende service tegenover. Tussen de jaarlijkse beurten in de afgelopen 10 jaar bij deze dealer nog nimmer met een probleem/verrassing geconfronteerd, dus de spreekwoordelijke betrouwbaarheid wordt dankzij goed onderhoud volledig waargemaakt. Ga zo door!

C.J.B. L
04-03-2022

Goed service Altijd heel tevreden over de service en duidelijkheid bij dit bedrijf.

P. Folkers
01-03-2022

Betrouwbare dealer. Al vanaf 1995 klant bij Becker Toyota. Inmiddels, rij ik in mijn vierde Toyota occasion en op enkele kleinigheden na, nooit problemen gehad. Becker moet ook een goede werkgever zijn want ik zie al 26 jaar dezelfde gezichten en dat geeft vertrouwen.

Eduard H.
01-01-2022

Happy. Ik ben tevreden en de vriendelijkheid bij de service.

J.B. B.
03-12-2021

Vlotte,deskundige en transparante afhandeling

Toyota eigenaar
05-11-2021

Goede service en menselijk, vriendelijk.

Gerard Relker (Hengelo)
15-07-2021

Betrouwbaar adres.

Hartogsveld (Hengelo)
15-07-2021

Prima service.

T. Reichwein (Hengelo ov.)
23-06-2021

Het komt zeer vertrouwelijk over. Goede kwaliteit wordt geboden.

gerard alferink (borne)
22-06-2021