9,0
442 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Becker

9,0

442 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Prettig personeel. Goede sfeer.

Drs. J.B.J. Thüss
17-06-2020

Ik ga vanuit Amersfoort nog steeds naar mijn dealer Autobedrijf Becker omdat hier alles vlot wordt afgehandeld en je hier niet voor financiële verrassingen komt te staan. Er vind een gedegen overleg m.b.t. het vervangen en de prijs van het onderdeel plaats en jij bent degene die beslist. In één woord een geweldig klanvriendelijk bedrijf dat ik echt kan aanraden.

Dhr. W. A. Nijhuis (Amersfoort)
10-06-2020

Goede service en werd gebeld voor een klein noodzakelijk extra onderhoud.

Boersma (Losser)
03-06-2020

Goede service en altijd bereid om te helpen met een probleem.

Mevr. emmerink
03-06-2020

Klant vriendelijk, goede afspraak.

Konniger gh (Eibergen)
25-05-2020

Prettige ontvangst. Geen wachttijden. Duidelijke afspraken.

Henk Mouw (Enschede)
23-04-2020

Een autodealer waar je met een gerust hart je auto kan laten onderhouden. Ze zijn klantgericht en denken met je mee in oplossingen. Een dealer met gewoon aardige mensen waar je met plezier naar toe gaat.

Peter (Hengelo)
26-03-2020

Altijd correct, goede werkplaats, vriendelijke mensen.

J.ter Haar (Hengelo )
19-03-2020

Altijd goede service en bereidwillige hulp.

T.Njoo (Borne)
05-03-2020

Klantvriendelijk, goede service en uitleg werkplaats factuur.

Jasper Geurts (Hengelo)
05-03-2020

Correct, vriendelijk en prijsverhouding. Bij dealer is er altijd wel iets verschil in prijs.

R. Habers (Hengelo ov)
05-03-2020

vriendelijk en deskundig

Henk Vlieg (Ootmarsum)
26-02-2020

Je wordt vriendelijk en vlot geholpen. Goede service en duidelijke afspraken.

Patrick Folkers (Enschede)
26-02-2020

Supperrr vriendelijke gastvrij service

Erlin Roolvink (Hengelo )
26-02-2020

Zeer tevreden en duidelijk voorlichting

Wim Velders (Hengelo)
19-02-2020

Van afspraak tot aan afhandeling is alles correct afgehandeld. Duidelijke uitleg over de uit te voeren werkzaamheden en kosten van de werkzaamheden. Doen wat ze vertellen en vertellen wat ze gedaan hebben. Ben al jaren klant bij deze Toyota dealer en zeer tevreden over de service die zij bieden.

Dhr. E. Schultz (Hengelo (Ov))
19-02-2020

een erg fijn autobedrijf. Wordt snel en kundig geholpen.

Anne (Borne)
19-02-2020

Zie eerdere opmerkingen.

Henk Kerbel (enschede)
18-02-2020

wordt prettig en vakkundig geholpen.Ook al heb ik de auto bij een andere dealer gekocht.Niet verwacht dat de update gratis was.Ook veel tips mee gekregen.Zelfs het wachten was geen probleem, zelfs leerzaam.

F.Klein Meuleman (Hengelo)
12-02-2020

Men neemt de tijd...gastvrij (wordt direct wat te drinken aangeboden), belangstellend en er wordt vooral niet aan je getrokken.....het is prettig dat je vrijelijk en ongehinderd door de showroom kunt wandelen, zonder dat de verkoper op je nek zit.Toyota kent zijn klanten wel en dat is prettig...ze weten of en waarvoor je belangstelling hebt.

Richard Weijzig (Hengelo (Ov.))
12-02-2020

Correcte behandeling

J.G Nijhuis (Hengelo)
31-01-2020

Ik had digitaal een afspraak gemaakt.Alles klopte en geen gekke verassingen achteraf maar zo als het afgesproken was is het ook gegaan.

M. Alberink (Hengelo)
24-01-2020

Heel tevreden over Autobedrijf Becker B.V. Onderhoudsbeurt geheel naar tevredenheid uitgevoerd. Correcte prijsafspraak en informatie over de uit te voeren werkzaamheden.

Jan Hettema (Borne)
22-01-2020

omdat de service altijd perfect is en daarover nooi problemen zijn.

A.Franchimont (Hengelo)
22-01-2020

betrouwbaar en eerlijk

Jos Kooij (Enschede)
15-01-2020

vriendelijk, betrouwbaar, gastvrij

Scholten (Hengelo)
08-01-2020

Uitstekende service en punktueel werken.

Hans Dekker (Hengelo)
03-12-2019

Alles is altijd naar mijn volle tevredenheid uitgelegd met een kopje koffie erbij en tijd genoeg voor mij als klant ze zijn rustig en niet opdringerig en je krijgt niet het gevoel dat de tijd dringt

AM Bruins (Almelo)
03-12-2019

Gewoon goed.

F. Spekschate
27-11-2019

Een zeer efficiënte en klantvriendelijke garage.

Dhr. J Scholten Meilink
27-11-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.