9,0
457 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Becker

9,0

457 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Van afspraak tot aan afhandeling is alles correct afgehandeld. Duidelijke uitleg over de uit te voeren werkzaamheden en kosten van de werkzaamheden. Doen wat ze vertellen en vertellen wat ze gedaan hebben. Ben al jaren klant bij deze Toyota dealer en zeer tevreden over de service die zij bieden.

Dhr. E. Schultz (Hengelo (Ov))
19-02-2020

een erg fijn autobedrijf. Wordt snel en kundig geholpen.

Anne (Borne)
19-02-2020

Zie eerdere opmerkingen.

Henk Kerbel (enschede)
18-02-2020

wordt prettig en vakkundig geholpen.Ook al heb ik de auto bij een andere dealer gekocht.Niet verwacht dat de update gratis was.Ook veel tips mee gekregen.Zelfs het wachten was geen probleem, zelfs leerzaam.

F.Klein Meuleman (Hengelo)
12-02-2020

Men neemt de tijd...gastvrij (wordt direct wat te drinken aangeboden), belangstellend en er wordt vooral niet aan je getrokken.....het is prettig dat je vrijelijk en ongehinderd door de showroom kunt wandelen, zonder dat de verkoper op je nek zit.Toyota kent zijn klanten wel en dat is prettig...ze weten of en waarvoor je belangstelling hebt.

Richard Weijzig (Hengelo (Ov.))
12-02-2020

Correcte behandeling

J.G Nijhuis (Hengelo)
31-01-2020

Ik had digitaal een afspraak gemaakt.Alles klopte en geen gekke verassingen achteraf maar zo als het afgesproken was is het ook gegaan.

M. Alberink (Hengelo)
24-01-2020

Heel tevreden over Autobedrijf Becker B.V. Onderhoudsbeurt geheel naar tevredenheid uitgevoerd. Correcte prijsafspraak en informatie over de uit te voeren werkzaamheden.

Jan Hettema (Borne)
22-01-2020

omdat de service altijd perfect is en daarover nooi problemen zijn.

A.Franchimont (Hengelo)
22-01-2020

betrouwbaar en eerlijk

Jos Kooij (Enschede)
15-01-2020

vriendelijk, betrouwbaar, gastvrij

Scholten (Hengelo)
08-01-2020

Uitstekende service en punktueel werken.

Hans Dekker (Hengelo)
03-12-2019

Alles is altijd naar mijn volle tevredenheid uitgelegd met een kopje koffie erbij en tijd genoeg voor mij als klant ze zijn rustig en niet opdringerig en je krijgt niet het gevoel dat de tijd dringt

AM Bruins (Almelo)
03-12-2019

Gewoon goed.

F. Spekschate
27-11-2019

Een zeer efficiƫnte en klantvriendelijke garage.

Dhr. J Scholten Meilink
27-11-2019

Prettige en deskundige medewerkers, die een goed advies kunnen geven en dat ook doen.

Gerard
22-11-2019

ik heb al meer dan 25 jaar zeer goede ervaring met Toyota Becker te Hengelo.De medewerkers zijn altijd zeer behulpzaam en accuraat. Ik word correct en vriendelijk geholpen, ook bij kleine reparaties of tussendoorklusjes (bandenspanningcontrole, lampje vervangen enz)

Ria Nahuis (Borne)
19-11-2019

Als klant voel je je bij Becker B.V. ook echt klant.

Dhr. Koos Baars (Borne)
07-11-2019

Ik ben uitstekend geholpen, de wagen was zeer snel klaar en verder ben ik door de receptie uitstekend behandeld. En dan nog het volgende: Ik zou het zeer op prijs stellen als Toyota Becker weer het volledige Toyota Dealerschap kreeg, zodat alles weer wordt zoals het eerst was.

Mevrouw Dijkstra
07-11-2019

Klantvriendelijke houding, vakkundige uitvoering van de overeengekomen werkzaamheden. Lekkere koffie met krant erbij en een mooie showroom om even doorheen te lopen.

Hr IJland
07-11-2019

Hier krijg je kennis van zaken, je wordt serieus genomen met een klacht, vriendelijk en hier is er tenminste een parkeerplek voor je auto.

MW C. Cloosterman (Capelle ad IJssel)
05-11-2019

keurige, nette, correcte, en financieel aantrekkelijke service. nimmer een commentaar hoeven maken in 45 jaar.

M.W. Brok (Hengelo)
18-10-2019

Prima service, heldere uitleg en geen verrassingen!

Dhr. Luijkx (Denekamp)
16-10-2019

Uitstekende service en komen hun afspraken na.

Willem Groote Wassink (Hengelo)
09-10-2019

Goede en vriendelijke behandeling van zowel klant als auto.

Dhr Huisman
24-09-2019

Heel vriendelijke en heel behulpzame mensen in de omgang.

Titus Wolters (Oldenzaal)
20-09-2019

Prima betrouwbare dealer.. met goede service en dito personeel,

Frans Kamphuis (Hengelo)
04-09-2019

Goede service door eerlijke vakmensen.

hsufotografie.com Herman-Siemen & Ulrich (Hengelo ov)
21-08-2019

klantvriendelijk en vertrouwt.

I.A. Kooij-Hulleman (Enschede)
14-08-2019

Klantvriendelijk, koffie staat klaar, leuke zit/relax ruimte, wifi, kranten.

Frits (Hengelo)
09-08-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiƫle cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.