9,0
438 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Becker

9,0

438 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Klantvriendelijke houding, vakkundige uitvoering van de overeengekomen werkzaamheden. Lekkere koffie met krant erbij en een mooie showroom om even doorheen te lopen.

Hr IJland
07-11-2019

Hier krijg je kennis van zaken, je wordt serieus genomen met een klacht, vriendelijk en hier is er tenminste een parkeerplek voor je auto.

MW C. Cloosterman (Capelle ad IJssel)
05-11-2019

keurige, nette, correcte, en financieel aantrekkelijke service. nimmer een commentaar hoeven maken in 45 jaar.

M.W. Brok (Hengelo)
18-10-2019

Prima service, heldere uitleg en geen verrassingen!

Dhr. Luijkx (Denekamp)
16-10-2019

Uitstekende service en komen hun afspraken na.

Willem Groote Wassink (Hengelo)
09-10-2019

Goede en vriendelijke behandeling van zowel klant als auto.

Dhr Huisman
24-09-2019

Heel vriendelijke en heel behulpzame mensen in de omgang.

Titus Wolters (Oldenzaal)
20-09-2019

Prima betrouwbare dealer.. met goede service en dito personeel,

Frans Kamphuis (Hengelo)
04-09-2019

Goede service door eerlijke vakmensen.

hsufotografie.com Herman-Siemen & Ulrich (Hengelo ov)
21-08-2019

klantvriendelijk en vertrouwt.

I.A. Kooij-Hulleman (Enschede)
14-08-2019

Klantvriendelijk, koffie staat klaar, leuke zit/relax ruimte, wifi, kranten.

Frits (Hengelo)
09-08-2019

er word met mij mee gedacht wat betref planning

Marry van Haarlem Bijker (Hengelo o)
02-08-2019

Vertrouwend wekkende en gedegen informatie gekregen.

S. Hartogsveld (Hengelo)
31-07-2019

We zijn al sinds 1986 klant en zeer tevreden. Kunnen we volledig aanbevelen.

Fam. KEUR (HENGELO)
31-07-2019

Werkzaamheden binnen de opgegeven tijd verricht en de kosten waren van te voren goed opgegeven.Tot mijn verbazing is ook de navigatie geupdate.

A. Schoon (Borne)
31-07-2019

prima informatiepunt, deskundig, geen onnodige posten

heer Broz (Hengelo)
11-07-2019

Prettige en correcte ontvangst, er wordt ook meegedacht. Ook wordt tijdig contact opgenomen als er bijzonderheden zijn. Tevens zijn ze allemaal even vriendelijk

H. v. Dalen (Borne)
04-07-2019

zeer goed

michel (borne)
07-06-2019

professioneel bedrijf met uitstekende service.

Gerard Wienk (Hengelo)
07-06-2019

Zie voorgaande beoordeling

GJH Seppenwoolde (Hengelo)
07-06-2019

Bij autobedrijf Becker wordt mijn Prius al jaren uitstekend onderhouden. Afspraak is afspraak. Plezierige sfeer en bekwame medewerkers waar ik het volste vertrouwen in heb.

Joop Mengels (Enschede)
05-06-2019

Bij Autobedrijf Becker ben ik geweest voor onderhoud aan mijn Auris van te voren kreeg ik een prijs opgave en bij ophalen was het wat was afgesproken.Zelfs een tegoed wat 2 maand geleden was afgegeven werd met de beurt gedaan zonder meerprijs.Ik ben hier zeer tevreden en kom zeker terug bij Autobedrijf Becker

M. Alberink (Hengelo)
31-05-2019

prima service en afhandeling.

G.F.Helminck
22-05-2019

Persoonlijke service, vriendelijk en meedenkend personeel.

Nelleke Ruijter (Hengelo)
22-05-2019

Een goeie garage en zeer attent.

konniger (eibergen)
17-05-2019

Klantvriendelijk, beleefd en snelle dienstverlening!!

Will.A.Nijhuis (Amersfoort)
08-05-2019

Altijd netjes geholpen worden. Bereid mijn vragen te beantwoorden en als ze er geen antwoord op hebben gaan ze kijken of iemand anders het weet.Lekkere koffie tijdens het wachten.

Fine van Rijswijk (Hengelo)
08-05-2019

Klantvriendelijk, betrouwbaar en levert kwaliteit

Jos Bults (Hengelo)
24-04-2019

Prima service en goed contact met de personen aan de balie. Duidelijke informatie

Dhr. E . Schultz (Hengelo (Ov))
24-04-2019

Goede service, duidelijke en correcte afspraken over prijs en prestatie

J. Davina (Hengelo)
24-04-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiƫle cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.