Beoordelingen Toyota Becker

9,0

424 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Werkzaamheden binnen de opgegeven tijd verricht en de kosten waren van te voren goed opgegeven.Tot mijn verbazing is ook de navigatie geupdate.

A. Schoon (Borne)
31-07-2019

prima informatiepunt, deskundig, geen onnodige posten

heer Broz (Hengelo)
11-07-2019

Prettige en correcte ontvangst, er wordt ook meegedacht. Ook wordt tijdig contact opgenomen als er bijzonderheden zijn. Tevens zijn ze allemaal even vriendelijk

H. v. Dalen (Borne)
04-07-2019

zeer goed

michel (borne)
07-06-2019

professioneel bedrijf met uitstekende service.

Gerard Wienk (Hengelo)
07-06-2019

Zie voorgaande beoordeling

GJH Seppenwoolde (Hengelo)
07-06-2019

Bij autobedrijf Becker wordt mijn Prius al jaren uitstekend onderhouden. Afspraak is afspraak. Plezierige sfeer en bekwame medewerkers waar ik het volste vertrouwen in heb.

Joop Mengels (Enschede)
05-06-2019

Bij Autobedrijf Becker ben ik geweest voor onderhoud aan mijn Auris van te voren kreeg ik een prijs opgave en bij ophalen was het wat was afgesproken.Zelfs een tegoed wat 2 maand geleden was afgegeven werd met de beurt gedaan zonder meerprijs.Ik ben hier zeer tevreden en kom zeker terug bij Autobedrijf Becker

M. Alberink (Hengelo)
31-05-2019

prima service en afhandeling.

G.F.Helminck
22-05-2019

Persoonlijke service, vriendelijk en meedenkend personeel.

Nelleke Ruijter (Hengelo)
22-05-2019

Een goeie garage en zeer attent.

konniger (eibergen)
17-05-2019

Klantvriendelijk, beleefd en snelle dienstverlening!!

Will.A.Nijhuis (Amersfoort)
08-05-2019

Altijd netjes geholpen worden. Bereid mijn vragen te beantwoorden en als ze er geen antwoord op hebben gaan ze kijken of iemand anders het weet.Lekkere koffie tijdens het wachten.

Fine van Rijswijk (Hengelo)
08-05-2019

Klantvriendelijk, betrouwbaar en levert kwaliteit

Jos Bults (Hengelo)
24-04-2019

Prima service en goed contact met de personen aan de balie. Duidelijke informatie

Dhr. E . Schultz (Hengelo (Ov))
24-04-2019

Goede service, duidelijke en correcte afspraken over prijs en prestatie

J. Davina (Hengelo)
24-04-2019

Correcte uitvoering van onderhoud en reparaties.

Henk Fischer (Hengelo)
18-04-2019

Firma Becker Hengelo zijn vriendelijk zorgzaam en behulpzaam zowel bij de verkoop als receptie en werkplaats alle LOF voor deze TOYOTA dealer. Volgende auto koop ik weer bij deze TOYOTA dealer.

fam. Kers (Enschede)
10-04-2019

Alles is daar heel goed.

H.G.Luchies (Enschede)
10-04-2019

Competente en klantvriendelijke en hardwerkende medewerkers.

Hr IJland
10-04-2019

Uitstekende service, vriendelijk, betrouwbare uitstraling.

Benny Kraaiveld (Vriezenveen )
09-04-2019

Wij worden altijd correct en prima geholpen en geadviseerd. Afspraken zijn duidelijk en eventuele wijzigingen gaan in overleg. Koffie / thee krijg je aangeboden, krant en tijdschriften zijn aanwezig, dat maakt het wachten aangenaam, of je doet je werk digitaal in een rustige omgeving.

Mevr. van Dijk (Haaksbergen)
09-04-2019

Het personeel van Autobedrijf Becker werkt servicegericht, in het belang van de klant. Men is altijd heel vriendelijk en gastvrij. Een kop koffie staat al voor je neus voor je er aan kan denken.

Ruud Wolthers (Rijssen)
09-04-2019

Ik ken Toyota Becker al bijna 30 jaar als een zeer betrouwbaar bedrijf met vakkundige en vriendelijk en voorkomende medewerkers.

R.A.E. Beens (Stad Delden)
14-02-2019

al eerder aangegven

A Franchimont (Hengelo)
03-02-2019

Gemaakte afspraken volledig nagekomen en prijsopgave klopte geheel.

J. Hettema
01-02-2019

Correct, plezierig, vakkundig en zoals het hoort.

Mw wordt niet geplubiceerd (Hengelo)
09-01-2019

Bij Toyota Becker word je persoonlijk en correct behandeld. De service is prima en er vindt steeds overleg plaats als er onderdelen vervangen moeten worden of onvoorziene reparaties moeten plaatsvinden. Ik kan deze garage bij iedereen aanbevelen.

Mevr. Platvoet
09-01-2019

prima service en behandeling, afspraken prima, spic en span.

hr A. 't Hoen (Hengelo)
04-01-2019

Zie eerdere antwoorden

D.W.Hesselink (Enschede)
04-01-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiƫle cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.