9,0
438 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Becker

9,0

438 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Correcte uitvoering van onderhoud en reparaties.

Henk Fischer (Hengelo)
18-04-2019

Firma Becker Hengelo zijn vriendelijk zorgzaam en behulpzaam zowel bij de verkoop als receptie en werkplaats alle LOF voor deze TOYOTA dealer. Volgende auto koop ik weer bij deze TOYOTA dealer.

fam. Kers (Enschede)
10-04-2019

Alles is daar heel goed.

H.G.Luchies (Enschede)
10-04-2019

Competente en klantvriendelijke en hardwerkende medewerkers.

Hr IJland
10-04-2019

Uitstekende service, vriendelijk, betrouwbare uitstraling.

Benny Kraaiveld (Vriezenveen )
09-04-2019

Wij worden altijd correct en prima geholpen en geadviseerd. Afspraken zijn duidelijk en eventuele wijzigingen gaan in overleg. Koffie / thee krijg je aangeboden, krant en tijdschriften zijn aanwezig, dat maakt het wachten aangenaam, of je doet je werk digitaal in een rustige omgeving.

Mevr. van Dijk (Haaksbergen)
09-04-2019

Het personeel van Autobedrijf Becker werkt servicegericht, in het belang van de klant. Men is altijd heel vriendelijk en gastvrij. Een kop koffie staat al voor je neus voor je er aan kan denken.

Ruud Wolthers (Rijssen)
09-04-2019

Ik ken Toyota Becker al bijna 30 jaar als een zeer betrouwbaar bedrijf met vakkundige en vriendelijk en voorkomende medewerkers.

R.A.E. Beens (Stad Delden)
14-02-2019

al eerder aangegven

A Franchimont (Hengelo)
03-02-2019

Gemaakte afspraken volledig nagekomen en prijsopgave klopte geheel.

J. Hettema
01-02-2019

Correct, plezierig, vakkundig en zoals het hoort.

Mw wordt niet geplubiceerd (Hengelo)
09-01-2019

Bij Toyota Becker word je persoonlijk en correct behandeld. De service is prima en er vindt steeds overleg plaats als er onderdelen vervangen moeten worden of onvoorziene reparaties moeten plaatsvinden. Ik kan deze garage bij iedereen aanbevelen.

Mevr. Platvoet
09-01-2019

prima service en behandeling, afspraken prima, spic en span.

hr A. 't Hoen (Hengelo)
04-01-2019

Zie eerdere antwoorden

D.W.Hesselink (Enschede)
04-01-2019

Betrouwbaar en prima ervaring.

A.A. Klein Woolthuis (Hengelo (O))
04-01-2019

Dit is een ouderwets goed en betrouwbaar autobedrijf.Als het aan bij ligt blijf ik hier nog jaren klant.

H.M.A. van Bodegom (Hengelo)
03-01-2019

goede service; nooit onaangename verrassingen

G. Relker (Hengelo)
21-12-2018

Wij zijn zeer tevreden.

Yvonne van Staveren (Hengelo )
19-12-2018

Autobedrijf Becker is een prima garage. Zowel verkoop als werkplaats heeft een klantvriendelijke uitstraling. De garage is kundig. To the point en indien je een vraag hebt krijg je direct antwoord of je wordt meteen even geholpen.

Arend Spaans (Hengelo)
19-12-2018

Door kleinschaligheid persoonlijke en vriendelijke benadering klant. Deskundige voorlichting en up tot dat monteurs.bDe heer Becker en zijn zoon runnen op uitstekende wijze een goed autobedrijf. Toyota mag in zijn handen knijpen met zo'ndealer.

L.G. van Dullemen (Enschede )
14-12-2018

vriendelijk, top

J Versteeg (Enschede)
14-12-2018

omdat ze altijd bereid zijn een oplossing te zoeken als er een probleem is.En niet direct zoeken naar de duurste maar de beste oplossing

Rob Kuperus (Enschede)
14-12-2018

Ik word altijd goed geholpen en ben zeer tevreden over alles.

mevr. Vinke Kuipers (Hengelo)
07-12-2018

Zeer tevreden !Jarenlang goed behandelt !

A. J. Krikke ( Aizo Krikke) (Haaksbergen)
05-12-2018

Prettig ontvangs, vriendelijk, uitleg over eventuele meerkosten,mogenlijk om op de werkzaamheden te wachten.

H. ter Borg (Hengelo ov.)
05-12-2018

Ik had gemeld geen auto nodig te hebben die dag blijkt dat het wel het geval te zijn.O ndanks dat er niets voor mij geregeld was.W ist men in enkele minuten toch voor mij nog een auto te regelen dit is super geregeld .

M. Alberink (Hengelo)
05-12-2018

Ik heb een 7 gegeven, omdat ik al jaren een Toyota rijdt en al mijn Toyota's die ik heb gereden bij autobedrijf Becker heb gekocht. En al deze jaren hebben ze mij altijd goed geholpen met tekst en uitleg bij de service v/d auto enz.

Dhr. Albers
05-12-2018

omdat je hartelijk verwelkomt wordt door de medewerker, prettig gevoel

mw j. touw-ter kuile (hengelo)
05-12-2018

Ik voel me er thuis als ik wacht tot de auto klaar is.

dhr. H. de Priester
30-11-2018

Goede en snelle service. Vriendeljk personeel.

Hans Dekker (Hengelo)
30-11-2018

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiƫle cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.