Beoordelingen Toyota Becker

9,0

424 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Betrouwbaar en prima ervaring.

A.A. Klein Woolthuis (Hengelo (O))
04-01-2019

Dit is een ouderwets goed en betrouwbaar autobedrijf.Als het aan bij ligt blijf ik hier nog jaren klant.

H.M.A. van Bodegom (Hengelo)
03-01-2019

goede service; nooit onaangename verrassingen

G. Relker (Hengelo)
21-12-2018

Wij zijn zeer tevreden.

Yvonne van Staveren (Hengelo )
19-12-2018

Autobedrijf Becker is een prima garage. Zowel verkoop als werkplaats heeft een klantvriendelijke uitstraling. De garage is kundig. To the point en indien je een vraag hebt krijg je direct antwoord of je wordt meteen even geholpen.

Arend Spaans (Hengelo)
19-12-2018

Door kleinschaligheid persoonlijke en vriendelijke benadering klant. Deskundige voorlichting en up tot dat monteurs.bDe heer Becker en zijn zoon runnen op uitstekende wijze een goed autobedrijf. Toyota mag in zijn handen knijpen met zo'ndealer.

L.G. van Dullemen (Enschede )
14-12-2018

vriendelijk, top

J Versteeg (Enschede)
14-12-2018

omdat ze altijd bereid zijn een oplossing te zoeken als er een probleem is.En niet direct zoeken naar de duurste maar de beste oplossing

Rob Kuperus (Enschede)
14-12-2018

Ik word altijd goed geholpen en ben zeer tevreden over alles.

mevr. Vinke Kuipers (Hengelo)
07-12-2018

Zeer tevreden !Jarenlang goed behandelt !

A. J. Krikke ( Aizo Krikke) (Haaksbergen)
05-12-2018

Prettig ontvangs, vriendelijk, uitleg over eventuele meerkosten,mogenlijk om op de werkzaamheden te wachten.

H. ter Borg (Hengelo ov.)
05-12-2018

Ik had gemeld geen auto nodig te hebben die dag blijkt dat het wel het geval te zijn.O ndanks dat er niets voor mij geregeld was.W ist men in enkele minuten toch voor mij nog een auto te regelen dit is super geregeld .

M. Alberink (Hengelo)
05-12-2018

Ik heb een 7 gegeven, omdat ik al jaren een Toyota rijdt en al mijn Toyota's die ik heb gereden bij autobedrijf Becker heb gekocht. En al deze jaren hebben ze mij altijd goed geholpen met tekst en uitleg bij de service v/d auto enz.

Dhr. Albers
05-12-2018

omdat je hartelijk verwelkomt wordt door de medewerker, prettig gevoel

mw j. touw-ter kuile (hengelo)
05-12-2018

Ik voel me er thuis als ik wacht tot de auto klaar is.

dhr. H. de Priester
30-11-2018

Goede en snelle service. Vriendeljk personeel.

Hans Dekker (Hengelo)
30-11-2018

Correcte behandeling, goede adviezen en vakbekwaam onderhoud. Sinds 15 jaar klant en in die tijd 4 nieuwe Avensis modellen nieuw gekocht. Leveringen, inruil en onderhoud gewoon uitstekend.

Dhr. J.J. Baars (Borne)
23-11-2018

Betrouwbaar, vakbekwaam, eerlijk en vriendelijk.

HSU fotografie . com (Hengelo ov)
23-11-2018

Dik tevreden op alle afdelingen.

Erlin roolvink (Hengelo)
14-11-2018

Je kunt betrouwbare afspraken maken.

Dhr. G.A.Hoitink (Hengelo)
09-11-2018

We worden er altijd correct en super behandeld.

Jan Roosendaal (Hezingen)
02-11-2018

Prettige omgangsvormen, altijd heldere en duidelijke uitleg. Top. Ben al meer dan 16 jaar een zeer tevreden klant.

Hans Greven (Hengelo ov)
29-10-2018

Ik ben heel erg tevreden over autobedrijf Becker.Zeer vakkundig, goede service, goede adviezen, betrouwbaar en klantvriendelijk.

J.P.H Smits (Hengelo ov.)
18-10-2018

Omdat je er prettig behandeld wordt . Heel erg vriendelijk personeel.

J. Dassen (Losser)
17-10-2018

Personeel is klantvriendelijk, goede uitleg over gedane zaken.

P.Folkers (Enschede)
17-10-2018

Komen hier al sinds 1986. Nooit klachten. Prima garage.

hr. h. keur (HENGELO)
17-10-2018

Goed overleg i.v.m. grote beurt service. Vriendelijk geholpen en altijd een praatje met de klant.

Herma van benthem (Enschede)
11-10-2018

Wordt altijd goed geholpen, en vakkundig.

jfm.kistemaker (borne)
05-10-2018

Altijd vriendelijk en goede service

Y. Khoo (Hengelo)
05-10-2018

Goede service, betrouwbaar en eerlijk!

GIT (Hengelo)
05-10-2018

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiƫle cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.