9,1
504 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Becker

9,1

504 beoordelingen

Filter

Top service Erg tevreden , vriendelijke ,

S. A
23-06-2022

tijdens de onderhoudsbeurt ben ik van gedachten verandert en heb een andere TOYOTA aan geschaft ben goed te spreken over de garage Becker nu de vierde TOYOTA daar aan gekocht, miste deze keer bij aankoop bosje bloemen voor mijn vrouw verder alles naar wens (nog wel) heb de auto net een week.

E. K
08-06-2022

Echte en eerlijke service, begrip voor de klant. Zeer tevreden. Altijd snelle service door twee monteurs. Kunnen dus altijd wachten. Denken mee met de klant. Tip voor stuggere dealers, ga eens bij becker vragen.

Toyota eigenaar
12-05-2022

Niks is onmogelijk Toyota.. Zeer tevreden en je wordt goed op de hoogte gehouden over hoe de conditie van jouw auto is.

H.Albers
18-03-2022

Altijd goede service volgens afspraak De grote 180.000km beurt van onze Prius is weer keurig uitgevoerd en volgens afspraak verlopen. Werkzaamheden netjes vooraf toegelicht. Helaas zijn de Toyota-onderhoudsprijzen wel weer wat omhoog gegaan, maar daar zet deze dealer dan wel een uitstekende service tegenover. Tussen de jaarlijkse beurten in de afgelopen 10 jaar bij deze dealer nog nimmer met een probleem/verrassing geconfronteerd, dus de spreekwoordelijke betrouwbaarheid wordt dankzij goed onderhoud volledig waargemaakt. Ga zo door!

C.J.B. L
04-03-2022

Goed service Altijd heel tevreden over de service en duidelijkheid bij dit bedrijf.

P. Folkers
01-03-2022

Betrouwbare dealer. Al vanaf 1995 klant bij Becker Toyota. Inmiddels, rij ik in mijn vierde Toyota occasion en op enkele kleinigheden na, nooit problemen gehad. Becker moet ook een goede werkgever zijn want ik zie al 26 jaar dezelfde gezichten en dat geeft vertrouwen.

Eduard H.
01-01-2022

Happy. Ik ben tevreden en de vriendelijkheid bij de service.

J.B. B.
03-12-2021

Vlotte,deskundige en transparante afhandeling

Toyota eigenaar
05-11-2021

Goede service en menselijk, vriendelijk.

Gerard Relker (Hengelo)
15-07-2021

Betrouwbaar adres.

Hartogsveld (Hengelo)
15-07-2021

Prima service.

T. Reichwein (Hengelo ov.)
23-06-2021

Het komt zeer vertrouwelijk over. Goede kwaliteit wordt geboden.

gerard alferink (borne)
22-06-2021

Technisch up-to-date, betrouwbaar en zeer klantvriendelijk.

André van den Berg (Hengelo(O))
21-06-2021

Je wordt er warm en prettig ontvangen. En de werkzaamheden worden er correct uitgevoerd.

G W Zielman (Almelo)
11-06-2021

Werkzaamheden altijd prima uitgevoerd.

GJH Seppenwoolde (Hengelo)
03-06-2021

Klantvriendelijkheid en service uitstekend.

han meddeler (hengelo)
27-05-2021

Ben zeer tevreden, goede service.

Mevr. R. Emmerink (Hengelo ov. )
27-05-2021

Er blijft altijd nog wel iets te wensen over! Maar personeel is vriendelijk en kundig!

Mevr. Kemerink
27-05-2021

Vriendelijk en correct autobedrijf met een enigszins gedateerde showroom. Dat laatste is jammer, want ze verdienen de uitstraling van een mooi aangekleed pand.

T. L. Kuipers (Hengelo)
11-05-2021

Zeer tevreden.

H.Mouw
07-05-2021

Professioneel. Verstand van Toyota auto's en zeer klantvriendelijk een fijne sfeer.

Nieuwenhuis (Losser)
28-04-2021

Alles ziet er verzorgd uit, ik als klant krijg de nodige aandacht.

Jan Grimmelikhuyse
15-04-2021

Zeer klantvriendelijk en bij vragen altijd keurig te woord.

H.Albers (Hengelo OV)
09-04-2021

Goede service en eerlijk advies naar klant

R.Habers (Hengelo ov)
12-03-2021

Vriendelijk en vlot geholpen en duidelijke uitleg over gedane werkzaamheden.

Patrick Folkers (Enschede)
25-02-2021

We zijn zeer tevreden over autobedrijf Becker. Zij doen wat er is afgesproken. In verband met de hevige sneeuwval durfde ik niet zelf naar de garage voor de beurt. Toen ik dit berichte, hebben ze de auto opgehaald en weer teruggebracht. Hulde!

Wim Velders (Hengelo)
22-02-2021

Goede kwaliteit, service, oplossingsgericht en klantvriendelijk. Het zit in kleine dingen die allemaal goed zijn. Het klopt gewoon allemaal.

Peter (Hengelo)
22-02-2021

Afgelopen week de auto naar Becker gebracht voor zijn reguliere onderhoudsbeurt. Geen verrassingen achteraf geen narigheid. Ik wist waar ik aan toe was, men kan dan zeggen dealer onderhoud, ja ik heb mijn auto nodig en dan is het prettig als hij doet wat hij moet doen namelijk mij vervoeren. Autobedrijf Becker tot de volgende onderhoudsbeurt. Ik kom er anders niet want deze Toyota rijd en daarvoor is hij gemaakt.

M. Alberink (Hengelo)
11-02-2021

Becker kent zijn klanten goed en weet daarom goed aan te sluiten op de wensen van de klant, de klant voelt zich hierdoor begrepen.

Dhr. Richard Weijzig (Hengelo (Ov.))
11-02-2021