9,1
490 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Becker

9,1

490 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Je wordt er warm en prettig ontvangen. En de werkzaamheden worden er correct uitgevoerd.

G W Zielman (Almelo)
11-06-2021

Werkzaamheden altijd prima uitgevoerd.

GJH Seppenwoolde (Hengelo)
03-06-2021

Klantvriendelijkheid en service uitstekend.

han meddeler (hengelo)
27-05-2021

Ben zeer tevreden, goede service.

Mevr. R. Emmerink (Hengelo ov. )
27-05-2021

Er blijft altijd nog wel iets te wensen over! Maar personeel is vriendelijk en kundig!

Mevr. Kemerink
27-05-2021

Vriendelijk en correct autobedrijf met een enigszins gedateerde showroom. Dat laatste is jammer, want ze verdienen de uitstraling van een mooi aangekleed pand.

T. L. Kuipers (Hengelo)
11-05-2021

Zeer tevreden.

H.Mouw
07-05-2021

Professioneel. Verstand van Toyota auto's en zeer klantvriendelijk een fijne sfeer.

Nieuwenhuis (Losser)
28-04-2021

Alles ziet er verzorgd uit, ik als klant krijg de nodige aandacht.

Jan Grimmelikhuyse
15-04-2021

Zeer klantvriendelijk en bij vragen altijd keurig te woord.

H.Albers (Hengelo OV)
09-04-2021

Goede service en eerlijk advies naar klant

R.Habers (Hengelo ov)
12-03-2021

Vriendelijk en vlot geholpen en duidelijke uitleg over gedane werkzaamheden.

Patrick Folkers (Enschede)
25-02-2021

We zijn zeer tevreden over autobedrijf Becker. Zij doen wat er is afgesproken. In verband met de hevige sneeuwval durfde ik niet zelf naar de garage voor de beurt. Toen ik dit berichte, hebben ze de auto opgehaald en weer teruggebracht. Hulde!

Wim Velders (Hengelo)
22-02-2021

Goede kwaliteit, service, oplossingsgericht en klantvriendelijk. Het zit in kleine dingen die allemaal goed zijn. Het klopt gewoon allemaal.

Peter (Hengelo)
22-02-2021

Afgelopen week de auto naar Becker gebracht voor zijn reguliere onderhoudsbeurt. Geen verrassingen achteraf geen narigheid. Ik wist waar ik aan toe was, men kan dan zeggen dealer onderhoud, ja ik heb mijn auto nodig en dan is het prettig als hij doet wat hij moet doen namelijk mij vervoeren. Autobedrijf Becker tot de volgende onderhoudsbeurt. Ik kom er anders niet want deze Toyota rijd en daarvoor is hij gemaakt.

M. Alberink (Hengelo)
11-02-2021

Becker kent zijn klanten goed en weet daarom goed aan te sluiten op de wensen van de klant, de klant voelt zich hierdoor begrepen.

Dhr. Richard Weijzig (Hengelo (Ov.))
11-02-2021

Klantvriendelijk en goede service!

Jasper Geurts (Hengelo )
29-01-2021

Goede informatie en correct geholpen.

J.G. Nijhuis (Hengelo)
29-01-2021

Goede afspraken die prima worden nageleefd. De service is goed!

Geert Helfrich (Hengelo OV)
21-01-2021

Prettige ontvangst en geweldige service. Geen verrassingen achteraf. Ze bellen je zelfs als er een ruitenwisserblad aan vervanging toe is.

Matthijs Soek (Hengelo )
21-01-2021

De service staat op een hoog niveau en de menselijke maat is ook hartstikke goed.

A.Franchimont (Hengelo)
21-01-2021

Ben al - met enige onderbreking vanwege aankoop Toyota bij een ander bedrijf - een tevreden klant bij Becker. Het zijn gelukkig niet van die bekende types autoverkoper. Ze zijn gelukkig nooit opdringerig en altijd sympathiek.

Rudolf Beens (Delden)
14-01-2021

Betrouwbaar bedrijf. Rijd al jarenlang Toyota en laat mijn auto ieder jaar keuren en onderhouden bij Becker. Alleen maar positieve ervaringen. Vriendelijk en kundig personeel dat goed communiceert. Kleinschalig en vertrouwd.

Mevr. T. Platvoet (Borne)
14-01-2021

Je wordt snel en klantvriendelijk geholpen. Ik heb de indruk door mijn jarenlange bezoek aan Toyota Becker dat ze zeer deskundig te werk gaan.

Hr. M. van Gils (Hengelo Ov.)
16-12-2020

Goed telefonisch contact vooraf. Simpel een afspraak te maken. Voldoende koffie. Kwam regelmatig duiden wat er extra uitgevoerd moest worden.

Joep Böllermann (Goor)
10-12-2020

Autobedrijf Becker is een bedrijf waar je als klant nog klant bent. Ze zijn betrouwbaar en denken met je mee waar nodig. Vriendelijk personeel. Een kleinschalige organisatie en dat is prettig.

Dhr. J. van Daalen
03-12-2020

Prettige ervaringen bij alle contacten, vakbekwaam en correct. Als gepensioneerde ondernemer weet ik Garage Becker te waarderen en steek dat niet onder stoelen of banken.

Koos Baars (Borne)
26-11-2020

Ben al vele jaren klant. De auto word prima onderhouden. Als klant word ik vriendelijk en correct behandeld.

Wim Koens (Hengelo (Ov.))
19-11-2020

We zijn altijd keurig volgens verwachting geholpen, altijd goed en redelijk behandeld, in 40 jaar tijd nimmer enige discussie gehad, noch over een factuur, noch over een nieuwe auto, nog over service en garantie, dus wij zijn super tevreden over Toyota-Becker.

Marcel Brok (Hengelo)
12-11-2020

Al jaren hier als klant en nog nooit weggegaan met een ontevreden gevoel, bedrijf is net zo betrouwbaar als Toyota zelf.

Erlin roolvink (Hengelo )
12-11-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.