9,1
504 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Becker

9,1

504 beoordelingen

Filter

Klantvriendelijkheid nam een andere wending nav mijn verzoek om alleen een kleine beurt uit te voeren, dit gezien het gebruik, leeftijd en kilometrage van de auto. Zoals eerder vermeld is men gericht op omzet in de werkplaatst en is m.i. (wel in overleg) een onderdeel te vroeg vervangen.

Anoniem
23-07-2014

Vertrouwen, kundig, vriendelijk, goede service,

Wagenvoort
17-07-2014

Klantvriendelijhkeid en een duidelijk advies en uitleg.

R.Elfring (Hengelo ov.)
17-07-2014

cijfer 8 is in mijn ogen een prima cijfer.

Anoniem
16-07-2014

goed

Anoniem
16-07-2014

Bij Becker kijk ik naar het resutaat.Klanten hebben geen contact met het personeel van werkplaats.Ken het personeel niet. Het zou best prettig zijn dat je als klant na de beurt met de monteur zou mogen praten.

Anoniem
10-07-2014

Goede service en klantvriendelijk

Anoniem
09-07-2014

betrouwbaar goede service

jfg.roskamp (Hengelo)
09-07-2014

snel, accuraat, netjes

Anoniem
08-07-2014

Heldere, duidelijke en perfecte toelichting (in de werkplaats) van een monteur betreffende het in de band zitten van een schroef/spijker en hoe de reparatie zal volgen (ook het slechte scenario is aan de orde gekomen). Zeer klantvriendelijk.

Hans Greven (Hengelo (o))
08-07-2014

Vriendelijk en correct

R Berfelo (Hengelo)
26-06-2014

Vriendelijke mensen en snelle afhandeling van alles.

Anoniem
26-06-2014

Nette ontvangst en de koffie staat altijd klaar. De afgesproken afspraak tijden worden keurig nagekomen en de autobeurt altijd goed uitgevoerd. geen klachten over garage Becker.

B Vinke (Hengelo)
26-06-2014

Klantvriendelijk

Anoniem
26-06-2014

Inmiddels hebben wij totaal 3 nieuwe auto's gekocht bij Toyota Becker, dit geeft toch te denken. We zijn ook bij andere dealers geweest, het is toch de eerste indruk.

Anoniem
26-06-2014

Zeer tevreden

Peter de Lannoy (Hengelo)
26-06-2014

Iedereen is super, enige min puntje is dat soms wel snel zaken worden afgekeurd, in de verwachting dat ik nieuwe bestel, terwijl dit niet noodzakelijk is. Ook niet voor veiligheid of keuring. Het komt op mij over als het beïnvloeden van mensen om hun geld uit te geven.

Anoniem
16-06-2014

een zeer prettige en vriendelijke bediening

E.D. Kurz (Neede)
16-06-2014

Eerlijk, open, ter zake kundig.

Anoniem
13-06-2014

het is goed

Anoniem
12-06-2014

Kan niet anders zeggen dan dat de mensen uiterst vriendelijk en correct optreden. Ik ga er vanuit dat het met de kennis en de prijs wel goed zit. Ook geen straf als ik moet wachten.., koffie staat klaar en heb dan tevens gelegenheid om even in uw showroom rond te kijken, want je weet maar nooit of er iets interessants voor mij bij staat. Over het algemeen zijn de verwachtte kosten vooraf ook bekend, exclusief onverwachte gebreken uiteraard.

E.L.R.Hazebroek (Hengelo OV)
12-06-2014

by een goede outo hoort een goeie garage.

Anoniem
12-06-2014

duidelijk .. nauwkeurige prijsopgave .. goede terugkoppeling ... aardige mensen die meedenken.

Anoniem
05-06-2014

Bijzonder tevreden

E.Charbon-de Hartog (Oosterbeek)
04-06-2014